İnci Pizza

İnci Pizza
İnci Pizza
İnci Pizza
İnci Pizza
İnci Pizza
İnci Pizza
İnci Pizza

Merhabalar…Biz Bu mutfağa geçtik geçeli sizlerle önce dostluğumuzu sonrasında güler yüzümüzü ve ekmeğimizi paylaştık. Bir parça ekmek ile akşam sofralarınıza misafir olmayı başardık. Bir yudum su ile iftar sofralarınızdaydık. İnanıyoruz ki bundan sonrada sizlerle aynı sofrada olacağız.Yıllardır kaliteli hizmet anlayışı ile çıktığımız bu basamakta sizlerin payı oldukça büyük. Biz sizlerle birlikte büyüdük… Geride bıraktığımız bu 14 yılın ardından sizlerle nice yılları hedeflemekteyiz. Bize duyduğunuz bu üstün güven için sizlere minnettarız. Bizi fark edin. Çünkü siz özelsiniz.Baki Muhabbetle

 

KEBAPLAR

 

KARIŞIK ŞİŞ

ACISIZ URFA

KARIŞIK IZGARA

DÜRÜM

YOĞURTLU DÖNER

SADE DÖNER

DOMATESLİ

PATLICAN KEBAP

KAŞAR MANTAR

İSKENDER KEBAP

 

İskender Kebap Bursa yöresinin meşhur kebap yemeklerinden biridir. 1867 yılında Kayhan çarşısında başlamıştır. Aslında temeli döner olsa da, İskender’i İskender yapan üzerindeki tereyağı, domates sosu, yanındaki yoğurt ve altındaki yağlı pide parçalarıdır.

 

SÜPER KEBAP

 

BEYTİ

KİREMİT BONFİLE

KİREMİT TAVUK

KÖFTE

ACILI ADANA: Adana Kebabı Adana’ya özgü, satıra benzer bir bıçakla elde kıyılan parça etten yapılan bir kebap çeşididir. Adana Kebabını diğer kebaplardan ayıran en belirgin özellik kullanılan ettir. Adana Kebabı alevsiz, durgun, koru meşe kömürü ateşinde pişirilir.

PİLAVÜSTÜ DÖNER

BONFİLE ŞİŞ

KANAT IZGARA

ALİ NAZİK

İNCİ SPECİAL

PİRSOLA

BİFTEK

BONFİLE

TAVUK ŞİŞ

ÇÖP ŞİŞ

VALİKEBAP

 

PİDELER

 

KIYMALI PİDE

KAŞARLI PİDE

KUŞBAŞI PİDE

SUCUK&YUMURTALI PİDE

KONYA PİDESİ

TRABZON YAĞLISI

İSTANBUL KARIŞIK

KAŞARLI SUCUKLU PİDE

KUŞBAŞI ÜSTÜ KAŞARLI

 

Pide ekmeğine kıyma veya peynir konarak fırında pişirildiğinde kendi başına tüketilebilen başlı başına bir yemektir. Pidelerin hasırlanmasında kullanılan içeriğe göre çeşitli adlarla tanınır. Pide hamuru lahmacun hamuruna benzer.Yöresel Tatlarımızla Birlikte 13 yıl…Adapazarı yöresine ait geleneksel tatlardan biri olan ıslama köfte, ünü tüm Türkiye’ye yayılmış; tadı ıslama sosu, kıymanın yapıldığı et ve ekmeklerle gizli olan ıslama köfte özel tatlardandır. En önemli ezelliği, et suyu, zeytinyağı ve pul biberle hazırlanan sosta ıslatılmış ekmeklerle tüketilmesi. “ıslama suyu” denilen özel sosta ekmek dilimleri ve köfteler ızgarada pişiriliyor. Ekmekler kızardıktan sonra sosa batırılıp servis yapılır.

 

PİZZA ÇEŞİTLERİ

 

MANTARLI

ZEYTİNLİ

SADE KAŞARLI

SOSİSLİ

SALAMLI

SUCUKLU

KARIŞIK

İtalyan Menşelidir. Fakat İnci Pizza’da pizza yemenin keyfide bir başkadır.


LAHMACUN ÇEŞİTLERİ

 

ANTEP LAHMACUN

FINDIK LAHMACUN

PEYMACUN

 

ÇORBALAR

 

EZO GELİN

MERCİMEK

 

SALATALAR

 

ÇOBAN SALATA

MEVSİM SALATA

KIRMIZI LAHANA TURŞUSU

 

GARNİTÜRLER

 

ACILI EZME

LAVAŞ-TEREYAĞ-BA

SARIMSAKLI YOĞURTLU EZME

 

İÇECEKLER

 

KOLA

FANTA

SODA

AYRAN

SU

MEYVE SUYU

ÇAY

 

TATLILAR

 

KADAYIF

ŞEKERPARE

SÜTLAÇ

BAKLAVA

KÜNEFE

Etiketler: