Balıkçı Hüseyin

Balıkçı Hüseyin
Balıkçı Hüseyin
Balıkçı Hüseyin
Balıkçı Hüseyin
Balıkçı Hüseyin
Balıkçı Hüseyin
Balıkçı Hüseyin

Akyazı'nın balıkçısı Balıkçı Hüseyin, sofraların vazgeçilmez ürünlerinden olan balıkları, tazeliği bozulmadan sofralarınıza ulaştırıyor.

Protein, potasyum, fosfor, demir ve omega yağ asitleri gibi sağlıklı bir bünyenin alması gereken tüm değerleri barındıran balık, sağlıklı yaşam için vazgeçilmez.
 
Özellikle mevsiminde tüketilen balık, içerdiği yağ asitleri sayesinde bağışıklık sistemini güçlendiriyor. Kalp dostu olan balık, zeka gelişimi için oldukça faydalı. Hamilelerde, bebek ve çocuklarda zeka gelişimini destekliyor.
 
Bileşimindeki görme ve nörolojik gelişimin sağlıklı bir biçimde gelişmesinde son derece etkin rol oynayan balık, gribe ve enfeksiyonlara karşı vücudu koruyor. Balığın içerisindeki omega3 yağ asitleri kötü kolesterolü düşürürken iyi kolesterolü artırıyor. Tansiyonu düşürerek kalp yetmezliğinden ve inme riskinden koruyor. 
 
Doktorlar özellikle sezonunda balığın, haftada 2 kez düzenli olarak tüketilmesini tavsiye ediyor.
 
Eylül ayında başlayan balık avı ile birlikte sağlıklı besin kaynağı balık, sofralarda yerini aldı.
 
Akyazı'nın balıkçısı Balıkçı Hüseyin, mevsimin balıklarını tazeliği bozulmadan sofralarınıza getiriyor. 
 
Mevsimin en taze balıkları hamsi, istavrit, mezgit, çinekop, barbun, palamut, levrek, çipura avlandıktan hemen sonra Balıkçı Hüseyin farkıyla tazeliği bozulmadan Akyazılı tüketiciye ulaştırılıyor. 
 
Balığın denizden Akyazı'ya uzanan yolculuğu şu şekilde gerçekleşiyor. 
Karadeniz ve Marmara'da avlanan balıklar, teknelerden soğuk ortamda muhafaza edilerek Karamürsel'deki balık haline getiriliyor. Halde alış verişler gece 03.30'da başlıyor. Sabah 06.00'da mezat başlıyor. 
 
Balıkçı Hüseyin olarak gece 02.00'de Akyazı'da yola çıkarak hale ulaşıyoruz. Sabah 6'da müşterilerimiz için özenle seçtiğimiz balık çeşitlerini 8.30'da tezgahta satışa sunuyoruz.
 
En taze balıkları akşam 21.30'a kadar müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Haftanın yedi günü mevsimin en taze balıklarını uygun fiyatlarla Balıkçı Hüseyin olarak Akyazılı vatandaşlarımızın sofralarına ulaştırmanın gururunu yaşıyoruz.
 
BALIKÇI HÜSEYİN
 
ŞUBE1: Mudurnu Caddesi Akyazı / Sakarya 
 
0(264) 418 33 99
 
ŞUBE 2: Balıkçı Hüseyin Adres : Kuzuluk Kaplıcaları Postoğlu Camii Yanı Akyazı / Sakarya
 
0(264) 437 96 96
 
ŞUBE 3: Hendek Kapalı Pazaryeri
 
0(541) 418 33 99