Çorba Keyf-i

Çorba Keyf-i
Çorba Keyf-i
Çorba Keyf-i
Çorba Keyf-i
Çorba Keyf-i
Çorba Keyf-i
Çorba Keyf-i

Burada çorbaya çorba demeyeceksiniz!
 
Soğuk günlerde içinizi ısıtacak çorbalar arıyorsanız sizi böyle alalım 
 
Sağlıklı ve lezzet deposu çorbalar aslında dört mevsim sofraların baş tacı konumunda ancak özellikle havalar soğuduğunda çorbasız yapamaz hale geliyoruz. Çorba, içindeki malzemenin özelliklerine göre birçok besin öğesini içeren besleyici bir yemek. Yöresel özelliklere göre farklı malzemelerle hazırlanan çorbalar, dengeli beslenmenin önemli bir parçasıdır.
 
HER ÇORBANIN AYRI BİR HİKAYESİ VAR..
 
Geleneksel sofralarımızda başlangıç yemeğimiz genelde çorbadır. Sabah kahvaltısından başlamak üzere her öğünde yaygın olarak çorba tüketiliyor. Öğle ve akşam hatta uzun gecelerin sabahı çorba ile kapanıyor. Yöresel özelliklere göre pek çok farklı malzeme ile hazırlanabilen çorbalar dengeli beslenmenin önemli bir parçası. Akyazı Çorba Keyf-i lahana çorbası dahil olmak üzere bir birinden lezzetli çorba çeşitleri ile sizlerle.    
 
Her yöreye ait çorba çeşitlerini bulmanın yanı sıra, Odun ateşinde yaprak döneri'nden, Edirne yaprak ciğer'ine, güveçte enfes kuru fasulye'den taneleri bile neredeyse sayılacak kıvamdaki pilava varıncaya kadar müşterilere çok yönlü olarak hizmet veriyor. Her geçen gün genişlettiği lezzet yelpazesine Akçaabat Köfte, Beyran çorba ve Manda yoğurdundan cacık çeşitlerini ekleyen Çorba Keyf-i Akyazı'da eşsiz lezzetleri bir araya getiren ender restoranlar arasında yer alıyor.
 
YAPRAK DÖNER'E ATILAN İMZA !..
 
Yok böyle bir lezzet! İnce yaprak olarak kesilen helal kesim etler, Çorba Keyf-ine özel terbiye sosu ile 24 saat marine edilir. İyice yumuşayan etler daha sonra şişe dizilir ve ocağa asılır. Etin lezzetini korumada pişirilme yöntemi de önemlidir. Daha zahmetli ve masraflı olmasına rağmen odun ateşinde pişirilmektedir. Döner eti, ateşin karşısında ne kadar çok durursa o kadar suyunu kaybeder, kurur ve firesi olur. Ete lezzetini veren de yumuşak ve hafif suyunu mahafaza eder olmasıdır. Odun ateşinde pişen etin lezzetini burada tarif etmemiz imkansız. Mutlaka tatmalısınız..
 
MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ VE MEKANSAL ZİYAFET..
 
Müşteri memnuniyetinin ticari kazançtan bile üstün görüldüğü Çorba Keyf-i'nde hizmetin kalitesi mekansal olduğu kadar, sunumla da gözler önüne seriliyor. İç ve dış dekorasyonu ile müşterilerine aynı zamanda görsel bir ziyafet çeken Çorba Keyf-i , midelerine bayram ettirdiği müşterilerini atom sütlaç, sütlü künefe ve ekmek kadayıfla şımartıyor.
 
HEM LEZZETLİ, HEM SAĞLIKLI..
 
Çorba Keyf-i 40 yıllık usta ellerden birbirinden çeşitli ve lezzetli menüsü için sizleri bekliyor. Çorba Keyf-i Manda yoğurdundan sütlacın nişastasına, her türlü damak zevkine uygun turşularına kadar katkısız doğal, birinci sınıf malzemelerle kendi üretiyor.   
 
Düğün ve cemiyetlere yemek yapılır.
 
Akyazı Çorba Keyf-i rahat, nezih ve hijyen ortamında güler yüzlü personelleri ile sizleri bekliyor.   
 
Paket Servis'te mevcuttur.   
 
0 264 418 80 00 
 
Yunus Emre Mahallesi. Ada Caddesi. No:288/B (Belediye Yanı) Akyazı/SAKARYA
 
 

Etiketler: