Etçim Restaurant

Etçim Restaurant
Etçim Restaurant
Etçim Restaurant
Etçim Restaurant
Etçim Restaurant
Etçim Restaurant
Etçim Restaurant

Akyazı'da damak tadına önem verenlerin yeni adresi olan İkizler Etçim Restaurant uygun menüleriyle dikkat çekiyor.

En leziz et, ızgara, pide, çorba, salata ve tatlı çeşitleriyle kısa sürede Akyazılıların yeni adresi olan İkizler Etçim Restaurant, sağlıklı ortamında doğal şartlarda yetiştirilmiş sebze, meyveleri ve islami usullere göre kesilen büyükbaş, küçükbaş hayvanlardan elde edilen et ve et ürünlerini birer lezzete dönüştürüyor.
 
İkizler Etçim Restaurant, karışık ızgara çeşitleri, köfte, ıslama köfte, kavurma, dana biftek, dana antrikot, dana bonfile şiş, sucuk, kuzu külbastı, kuzu pirzola, kuzu şiş, T-Bone steak, kuzu güveç, et güveç, köfte güveç, tavuk güveç, kaşarlı mantar güveç, lahmacun, kaşarlı, kuşbaşılı ve karışık pide çeşitleri, tavuk şiş, tavuk kanat ve tavuk kelebek gibi birbirinden lezzetli menüleriyle Akyazılılara hizmet veriyor. 
 
Et ve pide çeşitlerinin yanında süzme mercimek ve et paça çorbalarına da menüsünde yer veren İkizler Etçim Restaurant'ta usta şefler tarafından hazırlanan çoban salata, piyaz salata, mevsim salata ile kabak tatlısı, fırın sütlaç, künefe, tel kadayıf, revani ve peynir tatlısını da beğenerek tadacaksınız. 
 
Hijyenik koşulları, dekoru, temizliği, güler yüzlü  personeliyle hizmet sunan  İkizler Etçim Restaurant, uygun fiyatlı menüleriyle sizleri bekliyor.
 
Kasap reyonunda Restaurant için seçilen çiğ etlerin satışıda yapılmakyadır.
 
Köfte, Pide, Tavuk ve Lahmacun menülerinin yanında aparatif isteyenler için Köfte Ekmek menüsü de İkizler Etçim Restaurant'ta.
 
Siz isteyin siparişinizi ayağına kadar getirelim. 
 
İkizler Etçim Restaurant
Tel: 0264 418 16 16
 
Adres: Ömercikler Mahallesi 8043 Sk. No: 43/A (Reha Konsept Karşısı) Akyazı / Sakarya