Kaymaklar Turizm

Adres
Ömercikler Mahallesi. 8010 Sokak. No:4 Akyazı/SAKARYA
Sabit Telefon
0(264) 418 77 33
Cep Telefonu
0(532) 726 92 63
Web Sitesi
Görüntüleme
18196
Kategorideki Özel Üyeler
Kaymaklar Turizm
Kaymaklar Turizm
Kaymaklar Turizm
Kaymaklar Turizm
Kaymaklar Turizm
Kaymaklar Turizm
Kaymaklar Turizm

Kaymaklar Turizm

 


2000 yılında şahıs olarak başladığımız personel ve öğrenci taşımacılığını sizlere daha iyi ve güvenilir hizmet verebilmek için 2011 yılında Kaymaklar Turizm adı altında şirketimizi kurmuş olup, müşteri memnuniyeti temeline dayalı, en üstün ve kaliteli hizmeti siz değerli müşterilerine sunma amacında olan firmamız personel, öğrenci taşımacılığı ve araç kiralama dallarında hizmet vermektedir.

 

Görevimiz sektörde lider olmak, lider kalmak ve buna yakışır biçimde davranmaktır. Turizm olarak temel hedefimiz, teknolojinin imkanlarını kullanıp, hizmet kalitesinde batı normlarına ulaşarak sizlere bu konuda sınırsız hizmet üretmede başarı sağlamak ve sektörümüzde öncü bir firma olmayı gerçekleştirmektir. Müşteri portföyümüzün bize verdiği güçle kendimize olan öz güven, serbest rekabete açık, uzman ve yenilikçi kadromuzla 2011'li yıllarda ülkemizi hak ettiği yere getirmeyi hedefliyoruz.

 

Firma olarak; çalışanları taşıdığımız ve taşıyacağımız firmaların hiçbir koşulda mesai kaybına uğramaması için azami çaba sarf ederek sorunlara kesin çözüm getiren bir anlayışla hizmet vereceğimize inancımız tamdır.

Kaymaklar Ticaret; çalıştırdığı personelin kılık – kıyafet ve güvenlik soruşturmalarından geçmiş elemanlar olmasına da dikkat eder. Trafik bilgisi, insan taşımacılığı ve sürücülükte ihtisas sahibi olan çalışanlarla sizlere hizmet vermeyi esas alır.

 

Misyonumuz; doğal çevreyi koruyarak ve topluma katkıda bulunarak sürdürdüğümüz personel taşımacılığı hizmetini; güvenli, konforlu ve dakik yapmaktır. Yaptığımız işi sevmemiz zorluklara çözüm bulmamızda bize güç veriyor ve çalışanlarımızın katkılarıyla artan birikimimiz adımıza her yerde istediğimiz gibi duyurmak için bize özgü bir ses ve soluk kazandırıyor. Geriye değil ileriye bakarak büyürken bunu çalışmalarımız ve iş ortaklarımızın tam katılımlarıyla gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Severek, inanarak,paylaşarak çalışıyor ve bizimle birlikte kazanmayı öğreniyoruz.

 

Kalite Politikamız AKYAZI KAYMAKLAR TURİZM olarak amacımız;
Kalite Yönetim Standardı gereklerine uygun olarak;
Müşteri isteklerini aşan kalite seviyesinde müşteri memnuniyetini sağlamak;
Kalitenin üretiminde insan faktörünün öneminin bilincinde hareket ederek;
çalışanlarımızın memnuniyetini sağlamak ve sürdürmek;
Ülkemizin ekonomik ve sosyal kalkınmasında personel taşımacılığı sektöründe yüksek katma değer üreterek katkıda bulunmaktır.

 

Hizmetlerimiz;

Öğrenci Taşımacılığı

Personel Taşımacılığı

Gezi ve Tur Organizasyonları

Etiketler: