BATAKKÖYLÜ DÜĞÜN SALONU

Adres
Ömercikler Mahallesi Yahyalı Caddesi No:42 Akyazı Kaymakamlığı önü
Faks
Cep Telefonu
0 545 957 00 54
Web Sitesi
Görüntüleme
52878
Kategorideki Özel Üyeler
BATAKKÖYLÜ DÜĞÜN SALONU
BATAKKÖYLÜ DÜĞÜN SALONU
BATAKKÖYLÜ DÜĞÜN SALONU
BATAKKÖYLÜ DÜĞÜN SALONU
BATAKKÖYLÜ DÜĞÜN SALONU
BATAKKÖYLÜ DÜĞÜN SALONU
BATAKKÖYLÜ DÜĞÜN SALONU

Akyazı'ya yeni bir soluk getiren Batakköylü Düğün Salonu, modern yapısı, uzman kadrosu, kaliteli hizmeti ve cazip fiyatlarıyla sizleri bekliyor.

Ömercikler Mahallesi Yahyalı Caddesi'nde geçen Ağustos ayında hizmete açılan Batakköylü Düğün Salonu, düğün, nişan, balo, kına, sünnet, toplantı, lansman ve cemiyetleriniz için en doğru adres.

Unutulmaz davetleri hazırlamak için uzman kadrosuyla profesyonel hizmet sunan Batakköylü Düğün Salonu, bir ömür boyu sürecek mutluluğunuza atacağınız ilk adımda sizlere, ailelerinize ve dostlarınıza en güzel hizmeti sunuyor.

Akyazı'ya yenilik ve değer katacak tesisimiz Akyazımızın ihtiyaçlarını en kaliteli şekilde karşılayacak.

Özel dizayn havalandırma, asansör ve ses sistemlerimizle organizasyona katılan değerli konuklarımıza en katiteli ve rahat hizmeti veriyoruz ve onlardan gelen olumlu geri dönüşlerin mutluluğunu yaşıyoruz. Sizi de konforu yaşamak için tesisimize bekliyoruz.

Hizmetlerimiz maket düğün pastası, kuru pasta ve yas pasta, meşrubat çeşitleri, video çekimi, fotoğraf hizmeti, ışık seli(volkan), konfeti paket şeklindedir.

Fiyatlarımız kişi sayısına ve yapılacak organizasyona göre değişmekle birlikte salonumuzda her katta 1000 kişilik oturma kapasitesi olmak üzere toplam 2000 bin kişiye yakın misafir ağırlanabilmektedir.

Batakköylü Düğün Salonu

Tel: 0545 957 00 54

Adres: Ömercikler Mahallesi Yahyalı Caddesi No:42 Akyazı Kaymakamlığı önü