Semih Koltuk Yıkama

Faks
Cep Telefonu
0 531 239 61 54
Web Sitesi
Görüntüleme
1695
Kategorideki Özel Üyeler
Semih Koltuk Yıkama
Semih Koltuk Yıkama
Semih Koltuk Yıkama
Semih Koltuk Yıkama
Semih Koltuk Yıkama
Semih Koltuk Yıkama
Semih Koltuk Yıkama

Maksimum Hijyen Derinlemesine Temizlik
 
Semih Koltuk Yıkama, yerinde koltuklarınız buharlı yıkama ile ilk gün ki temizliğine kavuşuyor.
 
Semih Koltuk Yıkama, Deri, Suni Deri, Dokuma Kumaş, Alcantara kaplamalar dahil tüm koltuk türlerini dokusuna zarar vermeksizin derinlemesine temizleyerek müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Evlerde kullanılan koltuk, oturma grubu, berjer, sandalye, stor perde, puflarınızın yerinde yıkama işlemleri önem ve titizlikle sizlere sunmaktadır. Ayrıca araç koltuğu yıkama ve yatak yıkama konusunda da kaliteli hizmet sunmaktadır.
 
İşletme Sahibi Semih Yılmaz ; "Yapılan araştırmalara göre ölüm sebeplerinin büyük bir kısmı mikroorganizmaların neden olduğu hastalıklardır. Kişinin yaşam süresini uzatması, daha sağlıklı ve mutlu bir şekilde hayatını idame ettirmesi için ilk olarak bedenini zararlı mikroorganizma ve bakterilerden koruması gerekmektedir. Dolasıyla oturduğunuz yer  ve çevreniz temiz ve hijyenli olması önemlidir.
 
Biz profesyonel hizmet vermekteyiz. Profesyonel buhar makinamız sayesinde 140 derece buhar ile koltuklarınızdaki bakteriler %99.99 yok olmaktadır. Yüksek vakum gücüne sahip makinamız ile koltuklarınızdaki kirler ve lekeler derinlenmesine temizlenmektedir." dedi.
 
Semih Koltuk Yıkama, yaptığı işte hızlı ve pratik olduğu kadar güvenilir bir ekibe sahiptir. 
 
Semih Yılmaz
0 531 239 61 54 
 
Facebook :