İmaj Sürücü Kursu

Adres
Gazisüleyman Paşa Camii Karşısı Sakarya/Akyazı
Sabit Telefon
02644182010
Faks
Cep Telefonu
05325936364
Web Sitesi
Görüntüleme
263
Kategorideki Özel Üyeler
İmaj Sürücü Kursu
İmaj Sürücü Kursu
İmaj Sürücü Kursu
İmaj Sürücü Kursu
İmaj Sürücü Kursu
İmaj Sürücü Kursu
İmaj Sürücü Kursu

Akyazı'da yüksek başarı oranı gösteren İmaj Sürücü Kursu; teknolojik imkanlar, son model araçlar ve uzman kadrosu ile tüm sürücü adaylarını, kaliteli eğitim anlayışıyla ehliyet sahibi yapmaktadır.
 
Kursumuzda
Otomatik ve manuel olmak üzere otomobil ehliyeti, motosiklet ehliyeti, kamyon ve tır ehliyeti verilmektedir.
 
Neden İmaj Sürücü Kursu?

Akyazı'da uzun yıllardır verdiğimiz hizmet ile sizlere en kaliteli hizmeti sunuyoruz. Akyazının en nezih konumunda kolayca ulaşabilceğiniz, son model yokuş kalkış destekli araçlarımız, yüksek başarı oranımız, usta öğretici kadromuz ve kaliteli eğitimimiz sayesinde ehliyet alma imkanını siz değerli adaylarımıza birebir eğitim ile güvenle sağlıyoruz.
 
Vizyonumuz
 
Yenilikçi, disiplinli, güvenilir ve modern teknolojinin yararlarını kullanarak kaliteli hizmet veren ve sektöründe hizmet konusunda farklılaşarak her zaman ilk tercih edilen ve örnek alınan bir sürücü kursu olmaktadır. Kurumumuz bu amaçlar doğrultusunda kendini sürekli yenileyen, eğitim anlayışı ve uzman kadrosuyla ve de güler yüzlü hizmet anlayışıyla sektöründe lider olmaya 2011 yılında başlayan serüvenini her geçen gün artıran tecrübesi ile devam etmektedir.
 
Adres: Gazi süleymen paşa camii karşısı Akyazı/Sakarya
Telefon: 0 532 593 63 64
Sabit Tel: 0 264 418 2010
İnstagram: imaj_surucu_kursu

Etiketler: