Uzman Psikolog Sümeyye Yıldırım

Adres
Konuralp Mahallesi Ada Caddesi no: 328/24 (Damla İş Hanı Merkezi)
Faks
Cep Telefonu
0545 310 70 70
Web Sitesi
Görüntüleme
44604
Kategorideki Özel Üyeler
Uzman Psikolog Sümeyye Yıldırım
Uzman Psikolog Sümeyye Yıldırım
Uzman Psikolog Sümeyye Yıldırım
Uzman Psikolog Sümeyye Yıldırım
Uzman Psikolog Sümeyye Yıldırım
Uzman Psikolog Sümeyye Yıldırım
Uzman Psikolog Sümeyye Yıldırım

2017 yılında İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi’nde Psikoloji bölümünü bitirip, aynı üniversitede Klinik Psikoloji yüksek lisansını tamamlayan Uzman Psikolog Sümeyye Yıldırım Akyazı’da açtığı özel kliniğinde Bireysel Terapi ve Çift Terapisi hizmeti vermeye başladı.

“Kişi sorunlarının farkında olduğunda ve  kendini olduğu gibi kabul ettiğinde,  sorunlarını çözmeye başlayarak iyileşme yolunda önemli bir adım atmış olur” diyen Uzman Psikolog Sümeyye Yıldırım, Sınav kaygısı, Depresyon, Kaygı bozuklukları, Fobi, Genel kaygı bozuklukları, Panik bozukluk, Seçici Konuşmazlık, Ayrılma kaygısı bozukluğu, Travma, Uyku-uyanıklık bozukluğu, Dürtü-Kontrol bozuklukları, Stres yönetimi bozuklukları gibi birçok konuda danışanlarına hizmet verecektir.

 

Sümeyye Yıldırım Kimdir?

Sakarya doğumlu olan Sümeyye Yıldırım ilk-orta-lise eğitimini Sakarya’da tamamlamıştır.

Psikoloji lisans eğitimini İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesinde tamamladıktan sonra Klinik Psikoloji yüksek lisans eğitimini de aynı okulda kişilik bozukluklarını konu alan çalışmasıyla sonlandırmıştır.

Anadolu Adliyesi, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi, Üsküdar Çocuk Eğitim Merkezi gibi çeşitli kurumlarda staj yaptı.

Yüksek lisans eğitimi kapsamında 42 saat teorik eğitim ve 42 saat süper vizyon süreci olmak üzere 84 saatlik bir eğitim sonucunda Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) eğitimini tamamlamıştır.

BDT eğitiminden sonra Gonca Soygüt Pekak’tan Şema Terapi eğitimi alan Uzman Psikolog, Çift İlişkilerinde Yitirilen Güven Bağının Yeniden Güçlendirilmesi, Kısa Süreli Dinamik Psikoterapi, Psikodrama ve Sosyodrama’da travmaların ele alınması, Duyguların Oyun Hali ve Uygulama Örnekleri, Meta kognitif Terapi, Dışavurumcu Sanat Terapisi Olarak Kum Terapisinin Ergenlerde ve Yetişkinlerde Kullanımı gibi atölyelere katılmıştır.

Alan içi yenilikleri yakından takip ederek, psikoloji biliminin kuram ve yöntemlerini esas alarak etik ilkeleri göz ardı etmeksizin terapilerini yapmaktadır.

Çalışma Saatleri

Sabah 10.00

Akşam 18.00 ( Seans olması durumunda saatte esneklik olmaktadır)

(Pazar kapalı)

Not: Seans süreci ve sıklığı bireylere göre değişiklik gösterir. Her birey kendisine özgüdür.

Adres: Konuralp Mahallesi Ada Caddesi No: 328/24 (Damla İş Hanı Merkezi)