Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Toprak Turizm

SAKARYASPOR KENDİNE GELDİ

2017-03-20 16:54:09
3494 OKUNMA

Tacettin FURUNCUOĞLU

Sakaryaspor, takımın başına Osman Özdemir'in gelmesiyle bambaşka bir havaya büründü. Her hafta değişen kadro'dan, istikrarlı bir kadro anlayışına geçen takım da herşey çok güzel gidiyor.
 
Osman Hoca'nın gelmesiyle çıktığı 6 maçı da kazanmayı başaran Yeşil-Siyahlı ekipte oyuncuların özgüvenide yerine gelmiş durumda.  Bu özgüven oyunada çok bariz bir şekilde yansıyor. Orta saha da muhteşem bir uyum yakalamış durumdayız. Serdar, Talha, Altuğ üçlüsü pas dağıtımı konusunda oldukça başarılılar. Özellikle hücuma çıkarken kanatlardaki Erçağ ve Fatih'e istediğimiz gibi toplar çıkarabiliyoruz. Buda pozisyon bulmakta açısından oldukça önemli. Özellikle Talha'nın iki yönlü oyunu bulunduğu mevki itibari ile gerçekten takıma çok şey katıyor. Orhangazispor maçında duran toplarında ne kadar önemli olduğunu görmüş olduk. Bulduğumuz 3 gölün 2'si direk duran toptan geldi. Ayrıca Coşkun'da topla buluşması halinde takıma ne kadar faydalı olabileceğini gösterdi. Biraz Canberk'de aksaklıklar yaşasakda beklerin hücuma olan katkısıda yatsınamaz. Burak'ın ceza sahası dışından atmış olduğu şut bile takımımız ne kadar ivme kat ettiğini gösteren bir tablodur.  Sahada ne yapmak istediğini bilen ve kendinden emin bir takım haline gelmemiz gelecek için bizi oldukça umutlandırılıyor. Yedek kulübesinden oturan oyuncularında kaliteli olması Osman hocanın elini oldukça güçlendiriyor. 
 
Orhangazi'ye çıkarma yapan Tatangalar'da taktiri her zaman olduğu gibi hak etti. Her daim takımının yanında olan Yeşil-Siyahlı taraflarlar futbolun en güzel yapı taşı olduğunu gösterdi.
 
Tam anlamıyla şampiyonluğu hak eden bir takım haline gelmiş durumdayız. Rakamsal olarak bir fark olsa da Afyon'u geçme ihtimalimiz hala var. Şampiyonluğu kaçırdık diyelim Play-Off'dan çıkabilecek potansiyelde bir takımımız var. Bunu 7'den 70'e herkes biliyor. Bu şehir bu takımı hak ettiği yerde görmek istiyor.
 
Diriliş 501
 
Saygılarımla...
 
Tacettin Furuncuoğlu 

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Ölüm onu market alışverişinde yakaladı
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Akgün Restoran