YÖNYAP YAPI
Batakköylü Düğün Salonu

ŞAMPİYONLUK PROVASI

2017-05-11 14:44:49
2310 OKUNMA

Tacettin FURUNCUOĞLU

Sakaryaspor 2. Lig yolunda büyük bir avantaj sağlayarak Play-Off'da Bayrampaşaspor'u eleyerek  finale yükselmeyi başardı. Alınan bu sonuçla karnaval alanına dönen Sakarya Atatük Stadı en güzel vedayı yaşadı. Yönetim, taraftar ve futbolcular sanki şampiyonluk provasını yaptı. Şimdi sırada şampiyon olmak var. Şampiyonluk da Sakaryaspor'a yakışır. 
 
Maç öncesi duayen spor adamı Şansal Büyüka ile bir sohbetimiz olmuştu. Bana finale çıkarmıyız diye sordu. Eğer kendi oyununuzu oynarsak çıkarız diye cevap verdim. Eğer deplasmanda oynadığımız oyunu oynarsak işimiz zor gözüküyordu. Biz iyi pas yapabilen kanatlarla topu ileriye taşıyan ve tutabilen bir takımız. Baskı karşısında top kazandığımız çok çabuk atağa çıkabiliyoruz. Nitekim karşılaşmada benim ön gördüğüm şekilde oldu. İyi pas yaptık. Rakibe önde basarak top kazandık. Topu kanatlara taşıdık. Biraz kontra atak modeli gibi gözüksede onların atağa hazırladığı pozisyonları kendi atağımıza çevirerek goller bulmayı başardık. Kendi bildiğimiz oyunu oynadık ve  4-0 lık farklı bir galibiyet ile şampiyonluğa bir adım daha yaklaştık. 
 
Maç öncesi yaşanan bilet fiyatlarına karşı yapılan protestolara ramen stadda bambaşka bir hava vardı. Protesto edip maça gelmeyenlerin yerine açık kale arkasını dolduran öğrenci taraftarımıza teşekkür etmeden olmaz. 
 
Bu maçın ayrı bir havası vardı. Çünkü ilk göz ağrımız şampiyonluklar yaşadığımız kupalar kaldırdığımız Sakarya Atatütk Stadı'na veda maçımızdı. Gönül isterdi ki bu yıl şampiyonluk kupamızı mabedimizde kaldırarak veda edelim. Son turu burada atalım. Nasip değilmiş. Fakat bizim stadımıza şampiyon gibi veda etmemiz gerekiyordu. Nitekim öyle yaptık. Finale kalmanın coşkusunu sanki şampiyon olmuşcasına hasretle özlemle kutladık. Düğün havasına büründü tüm stad. Davulu zurnası göbek atanı herkes katıldı karnavala. Öyle özlemişiz ki sevinmeyi tüm kurtlarımızı döktük. Ama bu kına düğünü gibiydi. Asıl düğünün habercisi. 
Şimdi biz büyük düğüne hazırlanıyoruz.
14 Mayıs Pazar saat 15:00'da tüm yeşil-siyah sevdalıları düğünümüze davet ediyoruz.
 
Şampiyonluk aşkı ile yanıp tutuşan binlerce Sakaryaspor sevdalısını İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda görmek istiyoruz...
 
Saygılarımla...
 
Tacettin Furuncuoğlu

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Tanker kaza yaptı, evler tahliye edildi
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)