Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
ÇAĞRI OTOMOTİV
Batakköylü Düğün Salonu

BENİ HIZLI VE UZUN TÜKÜRMEYE MECBUR BIRAKMAYIN

2018-06-30 10:12:06
1757 OKUNMA

İsmail KUMBUZOĞLU

Dikkat ettiniz mi bilmem.Milletvekili adayları belirlenirken,Reisin programı,maksatlı olarak yoğunlaştırıldı.Temayül yoklamaları hikaye.Ben ne yetenekli ve donanımlı insanlar biliyorum.Listeye bile giremedi.Ak Parti’de bulunan belli bir mafya var.Dalkavuklar var.Oyun hamurları var.
 
Bu leş kargaları,Başkanlık Divanı’nı ele geçirmiş.Temayül yutturmacası ile milletvekili sıralaması iyi yapılmadı.Bu Divan üyeleri derhal istifa etmelidir.
 
Ak Parti’yi Allah korudu.Reis %53 alıyor.Siz,%42,5..Seçmen,10 puan düşüşle,demokrasiye dönün diyor.Halkın sesine kulak vereceksiniz.
 
Seçim bitti.Şimdi geçim başladı.Halkı zor duruma sokan bazı mafya tipi sektörlere karşı,devlet alternatif olmalı.Mesela;patatesi,domatesi,soğanı,fındığı ve benzeri temel ihtiyaç maddelerini;sadece özel sektör değil,devlet de alsın.Şu et mafyasına bakar mısınız.Vatandaş et alamıyor.Halka nefes veren birçok sektörler;insafsız tüccarların vicdanına terkedilmemeli.Devletin kanatları altında olmalı.
 
Fazla uzatmaya gerek yok.Önce içinizdeki pislikleri,dalkavukları temizleyin.Sonra bu aziz milleti,ne yaparsanız yapın mutlaka memnun edin.Gönlünü alın.Seçmen velinimettir.
 
Karşınızda bu kadar yeteneksiz,vizyonsuz,yıkıcı,kırıcı,küfürcü rakipler varken;esas itibarıyla %60-70 oy almanız gerekirdi.Bu avantajı,beceriksizliğiniz yüzünden kullanamadınız.
 
Demek ki,sizde de,azami derecede arızalar var.Önce arızayı tespit edin.Hastalığı teşhis edin.Sonra da, acilen tedaviye geçiniz.Yerel seçimler yaklaşıyor. Hendekçiler,yıkım ekipleri ve vatan hainleri;belediyeleri ele geçirirse;işte o zaman ellerinize kelepçe,ayaklarınıza pranga vurulduğunu anlayacaksınız.
 
Fakat iş işten geçmiş olacak.Bu ülke kaybedecek,bizler kaybedeceğiz.Sizler de siyasetin çöp sepetine atılacaksınız.Beni hızlı tükürmeye mecbur bırakmayın..Adam olun....Reise sahip çıkın.Yoksa tarih sizi asla affetmeyecektir.
 
 

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden