Aydın Metal
Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Ellidört Park

Ben Deli Miyim

16-06-2020 11:12:50 - İLANLAR
Ben Deli Miyim

Psikoloji, psikolog, psikiyatrist, terapi... bu kelimeler insan üzerinde otomatik bir savunmanın ortaya çıkmasına sebep oluyor "Ben deli miyim?”

“Deli” kelimesi aslında toplumsal bir damgalamaya belki de kişiyi değersiz göstermeye sebep oluyor. Maalesef ki günümüzde bir insana şizofren, psikolojisi bozuk demek de bunun gibi algılanıyor. Peki o halde soruyorum, baş etmekte güçlük çektiğimiz problemler, dile getirmede güçlük çektiğimiz sıkıntılar, kendimizi ifade edemeyişimiz, yaşamış olduğumuz travmalar, beynimizdeki nörolojik problemler bizi deli olarak mı tanımlar? 
Hayat bir yolculuk ve bu yolculukta karşımıza birtakım zorluklar çıkabiliyor. Bu zorlukların baş edilemez bir hal aldığı noktada; yolculuğunuzdaki engellere daha farklı bir gözle bakmak, daha sağlıklı ilerleyebilmek için yeni yöntemler keşfetmek, temelinde yatan problemleri öğrenmek, destek almak sorunlarımızla baş etmemize yardımcı olur. 
 
Peki Nasıl Oluyor Bu Seanslar?
 
Her birey kendine özgüdür ve yaşanılan olaylara her birey farklı tepki gösterir. Bu yüzden de tek bir seans düzeni/süresi belirtmek doğru olmaz. İç dünyanızda size sıkıntı veren olay/duygu aslında çok derin anlamlar içerebilir. Bunları keşfetmek için zamana ihtiyaç duyarız. 
Terapist seans ortamında tavsiye veren, yönlendiren konumda değildir. Terapi süreci farkında olmayı, duyma ve dinlemeyi, engelleri görme ve üstesinden gelebilmeyi başarmanızda, bilişsel davranışçı tekniklerle yardımcı olur. Psikolojik yardım almak deli olduğunuz anlamına gelmez aksine sizin problemleriyle başa çıkmaya çalışan güçlü bireyler olduğunuza işaret eder.
 
Psikoterapi kişinin kendine yapabileceği en büyük yatırımlardan biridir. Psikoterapinin size yardımcı olmasına izin verin. Hiçbir zaman geç değil, her zaman kendinizi sevmeye hakkınız var.
 
 
Telefon: 0545 310 70 70
 
Adres: Konuralp Mahallesi Ada Caddesi No: 328/24 (Damla İş Hanı Merkezi)
 
Not: Seans süreci ve sıklığı bireylere göre değişiklik gösterir. Her birey kendisine özgüdür.
 
Sakarya’da da seans vermektedir..
Ben Deli Miyim
Ben Deli Miyim
Ben Deli Miyim
Ben Deli Miyim
Ben Deli Miyim
Ben Deli Miyim

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
İsmail Yıldırım 4 yıl önce2020-06-17 15:59:23

Baba olarak beğendim başarılar dilerim

0
-0
Makam aracı kullanmayan belediye başkanı işe otobüsle gidiyor
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks