Marmara Göz
YÖNYAP YAPI
Batakköylü Düğün Salonu

Core FİZYOTERAPİ Akyazı'ya iyi geldi

24-04-2024 10:08:52 - İLANLAR
Core FİZYOTERAPİ Akyazı'ya iyi geldi

Uzman kadrosuyla özel fizyoterapi hizmetlerinin sunulduğu Core Fizyoterapi Merkezi'nde tedavi olan vatandaşların memnuniyeti yorumlara yansıdı.

Hizmet vermeye başladığı günden bu yana fiziksel sağlığa odaklanan yenilikçi ve etkili tedavi yöntemlerinin kullandığı merkez vatandaşların sağlığına ve eski sağlıklı günlerine dönmesi çalışanların da yüzünü güldürüyor. 
 
Klinik Pilates, Skolyoz, Klinik Masaj ve Manuel Terapi, Ortopedik Rehabilitasyon, Evde Fizyoterapi, Nörolojik Rehabilitasyon ile kişilere özel egzersiz programlar düzenleyen profesyonel ekip çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 
 
İnatçı baş, boyun ağrısı, Siyatik, bel, boyun, sırt ağrısı, Morfolojik bozulmalar, kas – iskelet problemleri, düz taban problemi, Postür bozukluğu, Bel ve boyun fıtığı, Romatizmal problemler, Siyatik rahatsızlığı, Priformis sendromu problemi, Kas ve eklem deformasyonları, Morton nöroması, Kifoz, Lordoz, Skolyoz problem ve daha bir çok fizyoterapiye yönelik rahatsızlıkları olanların şifa bulduğu merkez vatandaşlardan tam not aldı. 
 
Core Fizyoterapi Merkezi'nde vatandaşların bazı yorumlarını sizler için derledik:
 
Vatandaşların aldığı hizmet sonrasından yaptığı yorumlar şöyle:
 
Arzu Budinli:
 
"Bey kayması nedeni ile ayaklarımda ciddi bir güç kaybı yaşıyorum. Merdiven çıkmak, yürümek, ayakta durmakta zorluk çekiyorum. Ameliyat ile platin takılacaktı. Tesadüfen buldum bu kliniği. Recep bey ve Merve hanıma sonsuz teşekkürler. Çok güzel ilgilenip bilgilendirme yapıyorlar. Merve hanım ile pilates eşliğinde kaslarım için güçlendirme programında daha 3. Seans olmasına rağmen farkını hissettim.İnşallah ameliyata gerek kalmayacak. Çok memnunum herkese tavsiye ederim. Gece gündüz demeden çabalıyorlar. Çok ama çok teşekkür ederim."
 
Kübra Karslı: 
 
"Merve hoca ile 2 aydır klinik pilates yapıyoruz. Hem güler yüzlü , hem disiplinli ve bizim de isteklerimizi gözeterek ilgileniyor. Bilgili ve işinde uzman insanlarla spor yapmak güven veriyor. Çok teşekkür ediyorum."
 
Esra Yılmaz:
 
"Ben reformer pilatese başladım sırt ve boyun ağrılarım vardı. Başladıktan 2 3 ders sonra ağrılarım azaldı rahatladım. Dersler o zor hareketler Merve hoca ile çok eğlenceli geçiyor bence bedenime iyi geldiği kadar mental olarakta çok iyi geldi ders sonrası rahatlamış bir şekilde çıkıyorum oradan. Bence herkes gitmeli." 
 
- Hilal Sarızeybek:
 
"90 yaşındaki babanemiz kalçasını kırıp opere olduktan sonra, tekrar yürüyebilmesi için fizyoterapi ihtiyacı olduğu dönemde kendilerine ulaştım.hem babanem hem biz güzel bir süreç geçirdik.babanem de yürüyor şuan maşallah.çok ilgili ve özenliler.kendim de hekimim, gerçekten bu tarz hastalarda çok etkin ve güzel sonuçlar alınıyor, gönül rahatlığıyla tavsiye ederim."
 
Omriye Aksoy:
 
"İşini güzel yapan, disiplinli ve güven veren bir uzman.Ayrıca dostça ve pozitif yaklaşımları ile tedaviyi hızlandıran olumlu bir arkadaş.Ailecek minnettarız."
 
Ahmet Yahya Karatay:
 
"Akyazı'ya hayırlı olsun. İşlerini severek yapan , mükemmel bir ekibe sahip bu klinik için Akyazı çok şanslı."
 
Hülya Zurnacı:
 
Ben de internet üzerinden araştırarak buldum annem için çok güler yüzlü işini hakkıyla yapan insana güven veren genç bir uzmanımız çok teşekkür ediyoruz
 
 Yasin Demir:
 
"Şu ana tenisçi dirseği tedavisi göruyorum adam dalında uzman işini bilen tedavi yöntemleri gayet iyi güler yüzlü efendi ve terbiyeli bir ortam tavsiye ederim ki kesinlikle gönül rahatlığıyla gidilebilecek yer."
 
Nermin Bastan:
 
"Recep bey çok teşekkür ederim bir aydır çektiğim ağrılardan uyuyamıyordum iki büklüm yürüyerek girdiğim terapinizden ilk seanstan bile düz yürüyerek çıktım yerde yatmaktan kurtuldum şimdi çok şükür iyiyim ağrılarım geçti tekrar çok teşekkür ederim ilgi ve alakanız için Allah razı olsun"
 
Mithat Deniz
 
"Kesinlikle tavsiye edeceğimiz bir mekandır. İlgi, alaka ve hizmet çok iyi. Alanın da uzman ve yaptığı uygulamalar ile kısa sürede olumlu sonuçlar aldık."
 
Ali Yazici:
 
"Ben dizlerimden ameliyat oldum 8seans görecektim 4üncü seansta çok faydasını gördüm Allah razı olsun çok ilgili hocamız ağrılarınız varsa hiç düşünmeden deneyin hareketlerle düzelmeyeceğinizi düşünmeyin bende başta öyle düşünmüştüm ama gerçekten çok faydasını göreceksiniz hocamız işinde uzman Allah razı olsun"
 
Sena Canbulat:
 
"Tesadüf keşfettiğimiz ama çok memnun kaldığımız bir deneyim oldu. Amaç incelmekken Merva hocanın eşliğinde klinik platesle hem sağlıklı bir görünüme sahip oluyoruz hemde rahatlayıp ayrılıyoruz. Masa başı çalışanlara özellikle tavsiye ediyorum. Tabiki haftada bir kez Merve hocanın klinik masajda bu işin en keyifli anı oluyor. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim."
 
-Şule Bağcı:
 
"Eşim de golfçü dirseği vardı hiç birşeyi kaldıramıyor çalışmakta zorlanıyor günlük hayatında ki işleri yapmakta bile güçlük çekiyordu. Recep Beyin yaptığı iğneli uygulamalar, kinesio bantlama, masajlar ve egzersiz hareketleriyle tamamen iyileşti daha önce başvurduğumuz özel hastane ve kliniklerden kesinlikle çok farklı işini büyük bir özveriyle yapıyor hersey için Recep Beye teşekkür ederim ve kendisini herkese tavsiye ederim."
 
Nisa Nur Demir:
 
"Hem Recep Bey hem de Merve Hanım işini ilgiyle ve çok severek yapıyorlar Akyazının böyle kıymetli fizyoterapistlere ihtiyacı vardı. Merve hanımla pilates seanslarımızdan oldukça fayda görüyorum hem fiziksel hem de mental olarak çok iyi geliyor bana. Günün yorgunluğunu atıp enerji depoladığım harika seanslar için Core Fizyoterapi ailesine teşekkür ederim :)"



0 530 308 33 54
Yunus Emre Mahallesi. 4010 Sokak. No:1 Akyazı/Sakarya
.
Core FİZYOTERAPİ Akyazı'ya iyi geldi
Core FİZYOTERAPİ Akyazı'ya iyi geldi
Core FİZYOTERAPİ Akyazı'ya iyi geldi
Core FİZYOTERAPİ Akyazı'ya iyi geldi
Core FİZYOTERAPİ Akyazı'ya iyi geldi
Core FİZYOTERAPİ Akyazı'ya iyi geldi
Core FİZYOTERAPİ Akyazı'ya iyi geldi
Core FİZYOTERAPİ Akyazı'ya iyi geldi
Core FİZYOTERAPİ Akyazı'ya iyi geldi
Core FİZYOTERAPİ Akyazı'ya iyi geldi
Core FİZYOTERAPİ Akyazı'ya iyi geldi
Core FİZYOTERAPİ Akyazı'ya iyi geldi
Core FİZYOTERAPİ Akyazı'ya iyi geldi
Core FİZYOTERAPİ Akyazı'ya iyi geldi
Core FİZYOTERAPİ Akyazı'ya iyi geldi

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Dolu yağışı fındık bahçelerini vurdu
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yasin Emlak