Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
ÇAĞRI OTOMOTİV
Batakköylü Düğün Salonu

Sakaryaspor da Perşembe günü dananın kuyruğu kopacak

2023-04-10 14:29:33
985 OKUNMA

Mustafa Anzele KOCACENK

Sakaryaspor bu hafta Manisa FK'yı rahat geçti ve sahadan 2-0 galip ayrıldı. Yeni transferlerin bazılarından GRAM katkı alamadığımız bu dönemde sonunda katkı almaya başladık ve meyvesini topladık. Tabi ki yeterli değil ama bu da bir şeydir diyelim. Dimitrov penaltıyı aldı, Miloşeviç penaltıyı ağlarla buluşturdu, Oğuzhan ise çok şık bir gole imza attı. Umarız devamı gelir. Bu 3 oyuncu sonunda beni şaşırttılar. Takıma geldikleri günden itibaren ilk kez 3 oyuncu birden verimli oldu.
 
Karşılaşmanın en ilginç ve en üzücü olayı ise maçın henüz başında yaşandı. Serbest vuruşun kullanılması ile ilgili Nalepa ve Burak Süleyman anlaşmazlık yaşadı. Daha sonra serbest  vuruşu Nalepa kullandı. Burak Süleyman buna sanırım darıldı ve oyundan düştü. Bunun üzerine Taner Taşkın, Burak Süleyman'ı 30. dakikada oyundan aldı ve yerine Dimitrov girdi. Umarız konu tatlıya bağlanmıştır. Çünkü kalan maçlarda Burak Süleyman'a ihtiyacımız var. Roshi'nin bir süre daha takımda forma giyemeyeceğini düşünürsek yaşanan bu olaya rağmen Rize maçında Burak Süleyman'ın sahada olması en mantıklı hamle olur.
 
Takımın en önemli iki silahı Kabongo ve Roshi'nin Rize maçında olmaması büyük şanssızlık. Rize deplasmanında kazanmak çok önemli. Ama beraberlikte kötü sonuç olmaz. Avantajı elimize almak istiyorsak kazanmak zorundayız. Berabere kalırsak üçüncülük için şansımız devam eder. Ama kaybettiğimiz taktirde ligi dördüncü sırada bitiririz gibi geliyor.
 
Rize maçında kalede kim oynayacak olursa olsun ben iki kalecimize de güveniyorum. Furkan, Manisa maçında sakatlık geçirdi ve yerini Cihan'a bıraktı. Cihan'da kalesinde önemli kurtarışlara imza attı ve güven verdi.
 
Rize maçı için maalesef hücum attımız yeterli değil. Bu yüzden takım olarak iyi savunma yapmalıyız. Dirençli olmalıyız. Planlarımızı önce gol yememek üzerine kurmalıyız. Çok fazla gol pozisyonuna girebileceğimizi düşünmüyorum. Gireceğimiz pozisyonları da umarım skora çeviririz.
 
Manisa FK maçındaki ilk 11 ile sahaya çıkmamız doğru olur. İnşallah hoca Burak Süleyman'ı kulübede oturtmaz. Ama Taner Taşkın, Oğuzhan Akgün'ü ödüllendirip ilk 11 de başlatırsa hak veririm. Maç içerisinde Mehmet Akyüz'ü kanatta, Sakho'yu ise 9 numara pozisyonunda gördük. Ben Mehmet Akyüz'ün 9 numara pozisyonunda kalması taraftarıyım. Sakho, Samsun maçında sol forvette etkili oldu. Sağ forvette etkisiz kaldığı için solda daha fazla süre almasını mantıklı  buluyorum. Burak Süleyman'ı sağ tarafta deneyebilir. Zaman zaman Burak ile Sakho yer değiştirebilir. Hatta ve hatta Burak ile Miloşeviç'i de sık sık yer değiştirirken görmek isterim. Çünkü ben Miloşeviç'in performansını beğenmiyorum. Roshi ve Kabongo olsaydı bu kadar oyuncuların bölgeleri ile ilgili zorlanmazdık. Ama bu iki yıldız isim olmayınca mecburen bu detayları da düşünmek zorunda kalıyoruz.
 
Rizespor maçından galibiyet ile ayrılırsak Mayıs ayı Sakaryaspor taraftarı için oldukça keyifli geçer...

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Başkan Yüce bu sözlerle veda etti
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden