Telefoncum GSM

Adres
Ömercikler Mah. Batakköy Cad. No:12/B (Finansbank Yanı) Akyazı/Sakarya
Faks
Cep Telefonu
0544 464 54 54
Web Sitesi
Görüntüleme
15015
Kategorideki Özel Üyeler
Telefoncum GSM
Telefoncum GSM
Telefoncum GSM
Telefoncum GSM
Telefoncum GSM
Telefoncum GSM
Telefoncum GSM

TELEFONCUM GSM FARKIYLA
Tüm cep telefonlarına kredi kartına 12 aya varan taksitle sahip olma imkanı.
 
Sıfır ve 2. el cep telefonları indirimli ve en uygun fiyat garantisi ile TELEFONCUM GSM farkıyla ister 6 ay elden, ister 12’Ay kredi kartına taksit ile sahip olma fırsatını kaçırmayın.
 
Turkcell ve vodafone faturalı ve kontörlü hatlarınıza 12, 24, 36 ay taksitle telefon alabilirsiniz. 
 
Ayrıca; Tüm General mobile ürünlerinde kefilsiz senetsiz vade farkı olamadan elden 6 ay taksit. Diğer aradığınız tüm sıfır ve ikinci el telefon modellerinde tüm kredi kartlarına vade farkıyla12 ay taksit imkanı.
 
Aradığınız tüm markaların sıfır veya ikinci el en çok satan telefon modelleri, tablet oem ürünler ve Zengin aksesuar çeşitlerini en uygun fiyatla, üstelikte taksitle Akyazı Telefoncum GSM’den alabilirsiniz.
 
Temiz kullanılmış telefon satın almak için artık hızlı, kolay ve güvenilir bir adresiniz var.
Sıfır, kapalı kutu, 2 yıl distribütör garantili, adınıza faturalı, tüm marka ve modelleri iddia ediyoruz en uygun fiyatlarla Akyazı’da alabileceğiniz tek adres telefoncum GSM’dir. Geniş ürün yelpazesi ile anında teslim garantisi veren telefoncum GSM ‘e uğramadan telefon almak için karar vermeyin.
 
NEDEN TELEFONCUM GSM
Satılan tüm ürünlerde garantili, olsun ya da olmasın üç gün deneme süresi veren tek adres. Telefoncum GSM sektöründe diğerlerinden ayırt eden en büyük özelliklerinden biri ise ikinci el telefonlardaki güvenilirliğidir bu alanda da temiz kullanılmış, kutulu faturalı, orijinal, tüm aparatları ile ikinci el birçok marka ve modeli telefoncum GSM’de bulabilirsiniz.
 
DEĞERİNDE İKİNCİ EL
Telefoncum GSM Akyazı’da ikinci el telefonlarınızı da nakite çevirmenin en güvenilir adresi.  Mağazamıza gelerek İkinci el cep telefonlarınızı değerinde nakit satabilirsiniz.
 
FATURA ÖDEME MERKEZİ 
Telefoncum GSM Akyazı’da en çok tercih edilen fatura ödeme noktası olup, telefon, su, doğal gaz vb. tüm faturalarınızı tek noktadan kolayca ödeyebileceğiniz, kredi kartınızı banka sırası beklemeden hızlıca yatırabileceğiniz güvenilir adresiniz.
 
 
Telefoncum GSM olarak “Güler yüzlü ve deneyimli personeli ile her zaman hizmetinizdeyiz”.
 
 
TELEFONCUM GSM
Akgünler
Ahmet AKGÜN
0544 464 54 54
Ömercikler Mah. Batakköy Cad. No:12/B (Finansbank yanı) Akyazı/Sakarya

Etiketler: