YÖNYAP YAPI
Batakköylü Düğün Salonu

SUBOR İftar Geleneğine Devam Etti

29-06-2016 14:56:21 - AKYAZI
SUBOR İftar Geleneğine Devam Etti

Karapürçek’in ekonomik hayatına yön veren ve büyük istihdam sağlayan SUBOR geleneksel iftar yemeği geçtiğimiz akşam fabrika bahçesinde düzenledi.

Hardal Burger Akyazı

İftar yemeğine Karapürçek belediye başkanı Orhan Yıldırım,Karapürçek ilçe Kaymakamı Hacı Bayram Acar Akyazı belediye başkan yardımcısı Mehmet Cakmak Akyazı ticaret sanayi odası başkanı Şinasi Byraktar  Karapürçek Tırcılar kooperatifi başkanı Aydın Sert, ilçe müftüsü Şaban Soytürk, ilçe jandarma komutanı üst teğmen Mahir Mavi, İlçe emniyet amiri Fatih Can tekin, ilçe millieğitim müdürü İsmail Doğramacı, fabrika personeli ve aileleri katıldı.

 

18 gerçekleşen iftar yemeğinde Şirket yönetim kurulu başkanı EmreAykar, Beşer Arıoğlu, Seyfettin Kılınç ve Kemal Tunç  bütün misafirler tek tek ilgilenerek davetlilerin ramazan aylarını tebrik ettiler.
Tüm İslam aleminin mübarek ramazan ayını kutlayan Subor üretim müdürü Seyfettin Kılınç “Ramazan ayı bizler için dostlarla arkadaşlarla, yakınlarımızla, müşterilerimizle, çalışanlarımızla, kısaca tüm sevdiklerimizle ve sevenlerimizle adeta bir kucaklaşma vesilesidir. Subor olarak her yıl bu birlikteliği sağlamaya gayret gösteriyoruz. 2016 yılı geleneksel iftar programımıza katılan bütün misafirlerimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

Ezan ile birlikte oruçlarını açan davetliler geleneksel olarak düzenlenen iftar programında yeniden bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduklarını belirterek Subor ailesine ve yöneticilerine teşekkür ettiler. İftara katılanlar gece boyunca hatıralar eşliğinde bol bol sohbet etme imkanı bulurken gece protokol ile yöneticileri ve katılanların hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

Akgün Restoran Çorba
SUBOR İftar Geleneğine Devam Etti
Akgün Restoran Çorba
SUBOR İftar Geleneğine Devam Etti
SUBOR İftar Geleneğine Devam Etti

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Kurulan ve kapanan şirket sayıları açıklandı
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)