İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Batakköylü Düğün Salonu

Ülkü Ocaklarından Basın Açıklaması

29-07-2015 09:28:37 - AKYAZI
Ülkü Ocaklarından Basın Açıklaması

Akyazı Ülkücü işçiler Dernek Başkanı İbrahim Çalıkoğlu yaşanan terör saldırıları ile ilgili bir basın açıklaması yayınladı.

Hardal Burger Akyazı

Ülkemizde yaşanan terör saldırılarında Türk silahları kuvvetleri ve Emniyet teşkilatı Yüce TÜRK Milletinin değerli evlatlarının acı haberleri bizleri derinden sarmıştır. Şehit Anneleri Babalarının ve Yüce TÜRK Milletinin başı sağolsun.

Akyazı Ülkücü işçiler Dernek Başkanı
İbrahim ÇALIKOĞLU

Akgün Restoran Çorba

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
10 yıl önce2015-07-30 02:01:17

OHAL geri gelmeli.Sokağa çıkma yasağı uygulanmalı.Terörle başka türlü savaşılmaz.Adamlar askere polise istediği gibi saldıracak karşılığında sadece Kuzey Irak ve Suryenin belli bir kısmına hava operasyonu yapılacak.Terör önceden dağdaydı artık merkezlerde açık açık faaliyet gösteriyor.Bu işin çözümü müzakere ile olmaz daha sıkı güvenlik tedbirleri almak lazım.Askere ve polise saldırana kesinlikle af olmamalı cazası verilmedikçe daha çok polise askerimize saldırı haberleri görürüz.Nokta atışı yapılmalı.Terör mahesi veya ilçesi olmamalı.

0
-0
10 yıl önce2015-07-29 22:07:29

"Para gücü üzerine kurulmuş bir toplumda, bir avuç zengin insan asalak halinde yaşarken Emekçi yığınların yoksulluk içinde süründükleri bir toplumda gerçek fiili hiçbir Özgürlük olamaz." V.İ.LENİN Büyük Devrimci Lenin yüz yıl öncesinden sesleniyor. Emekten gelen güçlerini kullanmayı öğrenmeli işçi kardeşlerimiz. Ülkücü kardeşlerim sizleri de 1 Mayıslarda meydanlarda görmek isteriz. ( vatandaş kemal)

1
-0
Kayan tır yoldan çıktı
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)