İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Batakköylü Düğün Salonu

Pekşenlerde Kaza

06-04-2016 16:43:51 - AKYAZI
Pekşenlerde Kaza

D-100 Karayolu’nda meydana gelen biri TIR 5 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 9 kişi de yaralandı. Araçların h

Hardal Burger Akyazı

Pekşenlerde Meydana gelen Kaza Ölen Havva Kutlu'nun Akyazılı olduğu öğrenildi. Pamukovaspor kalecisi Akyazılı Mustafa İlker Kutlu'nun annesi Tahsin Kutlu'nun eşi . Hava Kutlu kazada hayatını kaybetti.  Pekşenlerde meydana gelen zincirleme kazada Tır ve araçların arasında sıkışan otomobilden ağır yaralı olarak çıkartıldı. Tahsin Kutlu Sakarya Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırılırken Hava Kutlu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Tahsin Kutlu eşine müdahale sonrası güçlükle sakinleştirildi.  

Edinilen bilgilere göre kaza, D-100 Karayolu İstanbul istikameti Pekşenler mevkiinde meydana geldi. Aynı istikamette seyir halinde olan biri TIR 5 aracın karıştığı zincirleme kazanın şiddetiyle araçlar birbirlerinin üzerine bindi. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda 112 Acil Servis ve itfaiye ekibi gelirken, araç içerisinde sıkışan vatandaşları kurtarmak için büyük çaba harcandı. Kazada hurdaya dönen bir otomobilin içerisinde sıkışan Havva Kutlu (43) olay yerinde hayatını kaybederken, Belgin T. (34), Nevin D. (36) ile henüz ismi öğrenilemeyen 7 yaralı ambulanslarla çevre hastanelere taşındı. Eşinin öldüğü haberini alan Tahsin Kutlu ise gözyaşlarına boğuldu. Kaza sebebiyle İstanbul istikameti yaklaşık 1 saat süreyle tek şeritten verilirken, hurdaya dönen araçlar çekici yardımıyla kaza yerinden kaldırıldı.

Güven Yapı
Pekşenlerde Kaza
Marmara Göz
Pekşenlerde Kaza
Pekşenlerde Kaza
Pekşenlerde Kaza
Pekşenlerde Kaza
Pekşenlerde Kaza
Pekşenlerde Kaza

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Otomotivde satışlar 20 ay sonra ilk kez geriledi
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yasin Emlak