ÇAĞRI OTOMOTİV
Batakköylü Düğün Salonu

Akyazı Belediyesi Aşure Etkinliği Yapıldı

05-11-2014 16:18:48 - AKYAZI
Akyazı Belediyesi Aşure Etkinliği Yapıldı

Her yıl Mübarek Muharrem ayında binlerce kişiye aşure dağıtan Akyazı belediyesi aynı geleneğin devamını bu yıl da sağlayarak Akyazı Belediyesi geleneksel Aşure Gününde 10 bin kişilik aşure dağıtımı yaptı.

Özgür Adımlar

Geleneksel Aşure gününe Akyazı Ak Parti ilçe teşkilat başkanı Fevzi Bora, Akyazı Belediyesi Meclis üyeleri Akyazı Devlet Hastanesi Başhekimi Savaş Taşkıran, Başhekim Yardımcısı Yavuz Tepeçınar, Akyazı Ak Parti Kadın kolları, Ak Belde Aş Müdürü Nail Kahveci,Akyazı Belediyesi personeli çok sayıda vatandaş katıldı.

Biri Akyazı Gazi Süleyman paşa camii önünde diğeri de Akyazı Kapalı Pazaryeri önünde olmak üzere Akyazı'nın iki ayrı bölgesinde yapılan Akyazı Belediyesi Geleneksel Aşure günü
halkın yoğun katılımı ile gerçekleştirilirken toplamda 10 bin kişilik aşure dağıtımı yapan Akyazı Belediyesi, Allah’ın mübarek aylarından biri olarak bilinen  Muharrem ayı vesilesi ile öğle namazının ardından Akyazı Gazi Süleyman paşa camii önünde ve Akyazı Kapalı Pazar yerinde tüm vatandaşlara Aşure günü etkinliklerinin Cuma Günü öğle namazının ardından Dokurcun merkez de yapılacak olan 3000 kişilik Aşure günü dağıtımı ile devam ettirileceği öğrenildi.

Akyazı Belediyesi geleneksel Aşure Günü'ne iştirak eden vatandaşlar sıcak aşurelerinin tadına bakarlarken bu geleneği her yıl devam ettiren  Akyazı belediyesine teşekkür ve dua ettiler.

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan "Akyazı Belediyesi tarafından artık gelenekselleşmiş olan ve her yıl mübarek muharrem ayında tekrar ettirilen Aşure günümüzü, halkımızın yoğun teveccühü ve katılımıyla bu yılda gerçekleştirmenin birlik ve beraberliğimizi pekiştirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Bu  Mübarek ay da paylaşmanın verdiği sevinç hepimizin gönüllerine yansıdı. Tüm vatandaşlarımızla aşure günümüzde bir olduk birlikte olduk. Hepimiz aynı yiyeceği paylaştık. Bu manevi duyguyu paylaştıkça artan mutluluğu rabbim tüm Müslümanlara yaşatsın. Tüm halkımızın Mübarek muharrem ayı hayırlara vesile olsun."dedi

Aşure dağıtımının Cuma günü Dokurcun'da da devam ettirileceğini belirten Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan 08 Kasım Cuma günü cuma namazının ardından da Dokurcun'da 3000 kişilik Aşure dağıtımı yapılacağını ve tüm dokurcun mahesi sakinlerini Aşure yemeğe davet ettiğini belirtti.

Ürdüç
Akyazı Belediyesi Aşure Etkinliği Yapıldı
Akgün Restoran Çorba
Akyazı Belediyesi Aşure Etkinliği Yapıldı
Akyazı Belediyesi Aşure Etkinliği Yapıldı
Akyazı Belediyesi Aşure Etkinliği Yapıldı
Akyazı Belediyesi Aşure Etkinliği Yapıldı
Akyazı Belediyesi Aşure Etkinliği Yapıldı
Akyazı Belediyesi Aşure Etkinliği Yapıldı
Akyazı Belediyesi Aşure Etkinliği Yapıldı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
10 yıl önce2014-11-07 16:22:42

Ne yapalım biz uzakta ikamet ediyoruz. Ellah hizmeti geçenlerin niyetlerini kabul etsin. Yeme şerefine erişenlere de ziyade etsin. Çılgın İzmitli. O.

0
-0
10 yıl önce2014-11-06 20:30:05

10.000 mi uçmuş bunlar uçmuş 500 Yada sıksan sıksan 1000 kişi deseler inanırızda 10.000 kişi çok uçuk olmuş rakam hatası olmuş deseler bari

0
-0
10 yıl önce2014-11-05 22:25:13

ARTIK NE HİKMETSE HAYIRLI İŞLERİDE HABER YAPMAYI MEZİYET OLARAK GÖRÜYORUZ.BİRDE KARE KARE POZLAR VERİLMEZMİ.NE ACAYİPTİR YA. AKP VE BELEDİYE İLE YANDAŞLARI KOL KOLA VEREREK GÖSTERİŞ YAPIYORLAR. SAYIN BELEDİYE BAŞKANIM VE EKİBİ!10000 KİŞİ VERDİĞİNİZ AŞURE YERİNE GERÇEKTEN İHTİYAÇ SAHİBİ MÜSLÜMAN KARDEŞİMİZİN EVİNE GİZLİCE ERZAK YADA AŞURELİK MALZEMEYİ VERSEYDİNİZDE 5000 YADA1000 YADA 500 YADA 100 AİLEYE HABER YAPILMADAN MELEKLERİN KAYIT ALDIĞI VE ALLAHIN KAMERALARININ ÇEKTİĞİ BİR HAYIR YAPSANIZ DAHA İYİ OLURDU. BU AKP RAMAZAN İFTARLARI VEYA BÖYLE ETKİNLİKLERİYLE REKLAM YAPARAK BİRİLERİNE ÇOK GÜZEL RANT SAĞLIYOR.

0
-0
10 yıl önce2014-11-05 20:30:57

ah razı olsun bu milletin parası ile şow yapıp sevap kazannalardan

0
-0
10 yıl önce2014-11-05 19:49:08

Emevi-Yezid zihniyetinin temsilcilerinin yaptığı aşureyi yemem.

0
-0
10 yıl önce2014-11-06 00:21:21

Aşure dağıtımı çok güzel Allah kabul eylesin.Allah künahlrımızı af eylesin.Kış geliyor derelerin su kanarının açılması lazım hiç bir hazırlık görülmüyor

0
-0
Kurulan ve kapanan şirket sayıları açıklandı
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)