10 K Grup
Batakköylü Düğün Salonu

Akbalık Güreşleri Yarın

29-08-2014 16:59:14 - AKYAZI
Akbalık Güreşleri Yarın

30 Ağustos 2014 tarihinde 52. cisi düzenlenecek olan Akbalık Yağlı Güreşleri hazırlıklarında sona gelindi.

Hardal Burger Akyazı

Başkan Akcan Titizlikle Takip Etti...

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan her fırsatta Akbalık güreşlerinin yapıldığı alanda incelemelerde bulunmuştu. Eksikler belirlendi ve giderildi. Tüm hazırlaıklar tamamlandı.

Güreşlerden Bir Gün önce Mevlid-i Şerif..

Akbalık Yağlı Güreşlerinden bir gün önce başta Akbalık Güreşlerinin kurucularından Merhum Zülküf Karabulut ve Ordulu Mustafa olmak üzere tüm güreşçilerin ruhlarına ithafen bir mevlid-i şerif okutuldu. Mevlide protokol ve güreş severler katıldı. Ordulu Mustafa'nın Akbalık Camii bahçesinde bulunan kabri başında da dualar edildikten sonra, güreşlerin güzel ve hayırlı geçmesi niyeti ile çınar altında dualar ve tekbirler eşliğinde kurban kesildi.

Başkan Akcan "Çalışmalarda sona geldik..."

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan "Uzun bir aradan sonra, bu yıl 52.cisini düzenleyeceğimiz Akbalık Yağlı Güreşlerinin tekrar geleneksel hale gelmesini istiyoruz. Ve her yıl bu aylarda, Akbalık çayırının ata sporumuzla şenlenmesini arzu ediyoruz. Akyazı'mız başarılı güreşçiler yetiştiren bir ilçemiz hem minderde, hem yağlı güreşlerde bu başarıların devamı için Belediye olarak desteklerimiz sürecek. Belediyemiz Güreş Takımında güreşen kardeşlerimiz başarıdan başarıya koşuyor. Bizde her zaman onların yanındayız. Bu yıl 52. cisini düzenleyeceğimiz Akbalık Yağlı Güreşlerimiz için Akbalık Güreş alanında ekiplerimiz çalışmalarını tamamladı. yarın inşah 300'ün üzerinde güreşçi kardeşimiz er meydanında olacak. gelen misafirlerimiz ve halkımıza iyi seyirler diliyorum ve herkesi güreşlerimize davet ediyorum" dedi.  

Marmara Göz
Akbalık Güreşleri Yarın
Ürdüç
Akbalık Güreşleri Yarın
Akbalık Güreşleri Yarın
Akbalık Güreşleri Yarın
Akbalık Güreşleri Yarın
Akbalık Güreşleri Yarın
Akbalık Güreşleri Yarın

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
10 yıl önce2014-08-29 22:15:42

hay maaşah hasan akcan ı kutluyorum akyazıya özgü akyazıyı turizm yönünden güçlendirecek unutulmuş bir projeyi hayata geçirdi tebrikler yarınki güreşlerdede özellikle dışardan gelecek protokol ve misafirlerede belediyenin hizmetiyle öyle falanca pizza ,filanca lahmacun olmadan belediye ikramlarını sunarak ağırlarlarsa insanlar Akyazı belediyesinin gücünü anlarlar TEŞEKKÜRLER HASAN AKCAN.......

0
-0
Avukata saldıran sanıklara 10 yıl ceza
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)