Core Fizyoterapi

Adres
Yunus Emre Mahallesi. 4010 Sokak. No:1 Akyazı/Sakarya
Faks
Cep Telefonu
0 530 308 33 54
Web Sitesi
Görüntüleme
2053
Kategorideki Özel Üyeler
Core Fizyoterapi
Core Fizyoterapi
Core Fizyoterapi
Core Fizyoterapi
Core Fizyoterapi
Core Fizyoterapi
Core Fizyoterapi

Sağlığınızda güçlü temel: Core Fizyoterapi
 
Hayalinizdeki sağlıklı, aktif yaşam için Core Fizyoterapi yanınızda! Uzman kadromuzla sizlere özel fizyoterapi hizmetleri sunuyoruz. Fiziksel sağlığınıza odaklanan, yenilikçi ve etkili tedavilerimizle sizleri destekliyoruz.
 
Hizmetlerimiz
Klinik Pilates: Vücudunuzdaki güçlü temeli oluşturun. Uzmanlarımız eşliğinde klinik pilates ile esneklik kazanın, postürünüzü güçlendirin.
 
Skolyoz - Duruş Bozuklukları: Kişiye özel tedavi planları ile skolyoz ve duruş bozukluklarına karşı etkili mücadele. Sağlıklı bir duruş için bize güvenin.
 
Klinik Masaj ve Manuel Terapi: Rahatlatıcı klinik masaj ve uzman ellere emanet edeceğiniz manuel terapi ile kas gerginliklerinizi çözün, rahatlayın.
 
Ortopedik Rehabilitasyon: Profesyonel kadromuz, ortopedik rehabilitasyon hizmetleriyle sizi güçlü bir şekilde iyileştirmek için burada. 
 
Evde Fizyoterapi : Sizi rahatınızdan vazgeçmeden destekliyoruz. Evde Fizyoterapi ile konforunuzda, ihtiyacınıza özel tedaviler sunuyoruz.
 
Nörolojik Rehabilitasyon: Nörolojik sorunlarla başa çıkma konusunda uzmanlarımız size rehberlik ediyor. İleri tedavi yöntemleriyle güç kazanın.
 
Kişiye Özel Egzersiz Programları: Her birey farklıdır. Size özel hazırlanan egzersiz programları ile hedeflerinize sağlıklı şekilde ulaşın.
 
Bay - Bayan Fizyoterapistlerle hizmet vermekteyiz.
 
Belirli bir süre için değerlendirme seansı ÜCRETSİZDİR!
 
0 530 308 33 54
Yunus Emre Mahallesi. 4010 Sokak. No:1 Akyazı/Sakarya