Aydın Metal
Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Toprak Turizm

Survivor 2021 Heyecanı Başlıyor

09-01-2021 15:43:29 - YAŞAM
Survivor 2021 Heyecanı Başlıyor

Survivor 2021 ünlüler ve gönüllüler kadrosu açıklandı büyük heyecana saatler kaldı

Hardal Burger Akyazı

Aylardır heyecanla beklenen, yarışmacıları kim olacak? kaç gün sürecek? neler olacak? gibi sorularla beklediğimiz survivor 2021 bu akşam saat 20.00 de TV8 de başlıyor. Geçtiğimiz haftalarda yarışmacıları açıklanan ve oldukça iddialı giriş yapan survivor 2021 de bakalım bu sene neler olacak? Yarışmacıları tekrar hatırlamak gerekirse; Survivor 2021 Ünlüler kadrosunda Batuhan Karacakaya, Çağrı Atakan, Melis Sezer, İsmail Balaban, Hayrettin, Öykü Çelik, Cemal Hünal, Merve Aydın, Meryem Kasap, Barış Özbek bulunuyor.

Survivor 2021 Gönüllüler yarışmacıları arasında Yiğit Poyraz, Sancakay Ilım Morgül, Emin Günenç, Sena Özdemir, Steven Salam, Aleyna Kalaycıoğlu, Hanzade Ofluoğlu, Yunus Emre Karabacak, Sultan Reşat Hacıahmetoğlu, İlayda Şeker, Ayşe Yüksel, Uğurtan Dora bulunuyor.

Hafta boyunca pazartesi, salı, cuma, cumartesi ve pazar günleri ekranlara gelmesi beklenen yarışma şimdiden geniş bir izleyici kitlesine sahip oldu.

Özellikle Covid 19 döneminde evlerden çıkamadığımız bu günlerde herkesin heyecanla beklediği survivor yarışması için oluşturulan fan sayfalarını size önermek isteriz. Survivor Gönüllüler Fan Club ve Survivor Ünlüler Fan Club bu sitelere girerek desteklediğiniz yarışmacılar için yorum yapabilirsiniz ve desteğinizi gösterebilirsiniz. Yarışmada olan an ve an her bilgi paylaşılacaktır. Kaçırdığınız bir bölüm veya bir an bu sitelerde asla kaçmayacaktır. Sizler için özenle hazırlanmış içerikler mevcut olacaktır. Ayrıca üye olarak haberleri bildirim olarak alabilir, istediğiniz konuyla ilgili başlık açabilirsiniz. Sıkı bir survivor fanıysanız kesinlikle desteğinizi göstermelisiniz.

Ürdüç

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Temizlik için yakılan ateş ormana sıçradı
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yasin Emlak