10 K Grup
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Su Kaçağı Tespiti Nasıl Yapılır

18-01-2017 17:12:24 - YAŞAM
Su Kaçağı Tespiti Nasıl Yapılır

Su kaçağı tespitiyapmak her zaman kolay olmayabilir. Su kaçağı, tesisat için ve ev sahibi için en büyük problemlerden biridir.

Hardal Burger Akyazı

Özellikle kış aylarında tesisat borularında bulunan su kaçağı, duvarları ve tavanı yıpratır. Duvarların nem almasına ve sıvaların dökülmesine neden olur. Eskiden su kaçağı bulma işlemi için tüm fayanslar kırılıp dökülürdü. Ev tamamen kirlenir ve ev sahibi için bu sorun bir işkenceye dönüşürdü. Artık termal kameralar ve akustik su kaçağı tespiti cihaz sayesinde hiçbir kırma dökme işlemi yapılmadan su kaçağı bulunabilmektedir. Doğa Tesisat, uzman ekibi ve deneyimli tesisatçıları, son teknoloji ürünü cihazları ve ekipmanları ile su kaçağı sorunlarınıza kesin çözümler oluşturur.

Su Kaçağı Nasıl Bulunur?

Su kaçağı bulmaişlemi sorun daha da büyümeden yapılmalıdır. Su kaçağı, su faturalarınızın aşırı derecede yükselmesine neden olur. Ayrıca su kaçağı, binaları içten içe çürütür ve ileride apartmanın yapısını deforme ederek büyük zararlara yol açar. Su kaçağı, genel olarak tavandaki terleme, sıvaların dökülmesi ve sıva kabarıklığına neden olur. Su kaçağı bulma yöntemlerinden biri de vanaları kapatıp su saatini gözlemlemektir. Eğer su saati hala dönüyorsa su tesisatında kaçak var demektir.

Bazı durumlarda su kaçağı üst kat komşunuzun dairesinde olabilir ve herhangi bir belirti göstermeyebilir. Genel olarak su tesisat borularının sıvanın alt tabakasından geçmesi bunun nedenidir. Burada sıvanın üst tabakasında suyu tutan ve önleyen bir izalosyan malzemesi bulunması, su kaçağını gizler. Su sızıntısı arada bir kesiliyorsa ve sonra tekrar akıtma yapıyorsa atık su gider borularında bir problem var demektir. Eğer su sızıntısı sürekli ise o zaman temiz su borularında kaç var anlamına gelir.

Su kaçağı tespiti için çağırdığınızda İstanbul içinde 45 dakika içinde servisimiz kapınızda olacaktır. Su kaçakları sizi telaşlandırmasın. Uzman servis ekibimiz su kaçağı tespiti işlemini eve zarar vermeden kısa sürede yapacaktır. Elektronik cihazlar ve termal kamera ile su kaçıran yerin tespiti yapılacaktır. Öncelikle borular kontrol edilir ve soruna neden olan tesisat boruları akustik ses dinleme cihazı ile tespit edilir. Aynı zamanda tesisat borularının olduğu yere termal kamera yerleştirilerek su kaçağı tespiti yapılabilir. Böylece su sızıntısı tamiri yapılabilir.

Profesyonel Tesisat firması olarak hizmet veren Doğa Tesisat 7/24 Saat Su Kaçağı Tespiti, Su Kaçağı bulma konusunda çalışmalar yapmaktadır. Daha detaylı bilgi için http://dogatesisat.net/su-kacagi-tespiti sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Ürdüç

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Kayan tır yoldan çıktı
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)