YÖNYAP YAPI
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

SEO Ajanslarının Teklifi Görünür Olun

16-01-2017 12:50:25 - YAŞAM
SEO Ajanslarının Teklifi Görünür Olun

İnternet dünyası inanılmaz bir potansiyel sunuyor. Mobil cihazlardaki gelişmeler ve internet alt yapısının kısa sürede büyük ilerlemesi

Özgür Adımlar

İstanbul SEO hizmetlerine önem veren ve web sitelerine yatırım yapan çok sayıdaki işletmeyi, şirketi ya da kurum/kuruluşu barındırıyor. Elbette ki çok sayıdaki firmanın web sitelerine yatırım yapmaları ve iş planlamalarında bu görevi ilk sıraya koymaları tesadüf değil.

İnternet dünyası inanılmaz bir potansiyel sunuyor. Mobil cihazlardaki gelişmeler ve internet alt yapısının kısa sürede büyük ilerleme göstermesi sayesinde, dünyada ve ülkemizde aktif olarak interneti kullanan kişi sayısı genel nüfusun %80’lerine dayanıyor. Dolayısıyla milyonlarca lira harcayarak yapılan eski tipteki reklam kampanyalarıyla Türkiye içinde sadece 3-5 milyon kişiye ulaşmak mümkün olabilirken, internet platformlarını ve web sitenizi etkili bir şekilde kullandığınız takdirde ülkemizdeki 50 milyon kişiye ulaşma şansını elde etmiş oluyorsunuz.

SEO ajansı olarak isimlendirilen kurumlar tarafından sağlanan hizmet de bu noktada devreye giriyor. Çünkü sanal ortamın vaat ettiği potansiyel inanılmaz olsa da, web sitenize ulaşabilen kişi sayısı az olduğunda hedeflerinize ve ulaşmayı umduğunuz kitleye erişmeniz mümkün olmuyor. SEO çalışması yapan ajanslar sizi bazı anahtar kelimeleri kullanarak arama motorlarında yapılan aramalarda üst sıralara çıkarmayı öneriyor. Kısacası sizi ‘görünür hale getirmeyi’ teklif ediyorlar.

Bu teklif kulağa inandırıcı gelmiyor ama aslında çok doğru şekilde anlatılan bir teklif olduğu söylenebilir. Çünkü internet kullanıcılarının tamamına yakın bir kısmının aradıkları mallara ya da hizmetlere,  arama motorlarında yaptıkları aramalar ile ulaştıklarını ortaya koyuyor. Aramalarının sonucunda ilk sayfada çıkan ve mümkünse ilk 3 sırada çıkan web siteleri ise internet kullanıcılarının ziyaret ettiği, mal/hizmet alış verişi yaptıkları siteler oluyor. SEO Uzmanı tarafından belirlenen anahtar kelimelerle yapılan SEO çalışmaları Google gibi arama motorlarının o kelimelerle yaptıkları sıralamalarda yükselmenizi sağlıyor. Dolayısıyla hedef kitleniz tarafından görünür hale gelmiş oluyorsunuz. Sıralamada ilk sayfada, ilk sırada bulunmanız durumunda sitenizi ziyaret eden kişi sayısı ve buna bağlı olarak yaptığınız satış/tanıtım/pazarlama işleri de aynı sıralamada ikinci sırada kalan bir web sitesinin ziyaretçi sayısını/satışlarını 10 kat, 20 kat geçmiş oluyor. Sonuç olarak internette görünür hale gelmek için SEO çalışmalarının yapılmasını sağlamak, her firma ya da kuruluş için bir zorunluluk olarak kabul edilebilir.

Güven Yapı
Kayan tır yoldan çıktı
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

10 K Grup