Marmara Göz
ÇAĞRI OTOMOTİV
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Sakarya Ofis Temizliği

09-03-2017 15:14:25 - YAŞAM
Sakarya Ofis Temizliği

Günlük yaşantımızda iş temposunun ve yoğun çalışma saatlerinin dışında kendimize bile zaman ayıramazken bir de temizlik işlerimiz bulunmaktadır.

Hardal Burger Akyazı

Özellikle çalışan kişilerin temizlik işlerine zaman ayıramadıklarını bildiğimiz için dışarıdan destek alınması daha mantıklı gelebilir. Bu konuda sizlere yardımcı olacak ve en önemlisi de işyerleriniz için sizlere profesyonel destek verecek olan Sakarya Ofis Temizliği için geç kalmış sayılmazsınız. Firma bünyesi aracılığı ile talepleriniz doğrultusunda temizlik siparişi verebilir ve sizlerin belirlemiş olduğu günlerde hizmetlerden yararlanabilirsiniz. Dilerseniz ayda bir sefer, dilerseniz de düzenli olarak her hafta olmak kaydı ile temizlik taleplerinde bulunabilirsiniz. İşyerlerinde özel mobilyaların kullanıldığı bilindiği için özellikle mobilyalara uyumlu olan temizlik malzemeleri kullanılacaktır. Yer zemin konusunda da ıslak zeminler için ayrı, parke zeminler için ayrı işlemler yapılmaktadır. Ofis temizliği için gerekli olan tüm malzemeler Tuğra Temizlik tarafından karşılandığı için sizler ayrıca temizlik malzemesi masrafı yapmamaktasınız.

Talep edeceğiniz temizlik hizmetleri için firma ile irtibata geçerek nasıl bir işyerine sahip olduğunuzu yani ofisinizin alan büyüklüğünü belirtmeniz durumunda ekip halinde çalışanlar yönlendirilmektedir. Sizlerin talepleri üzerine kapılar silinmekte, camlar güzelce silip kurulanmakta, mobilya gruplarınız silinerek parlatılmakta aynı zamanda mutfak ve banyo wc alanlarınızda çok hijyenik bir şekilde temizlenmektedir. Baktığımız zaman Sakarya Ofis Temizliği tarafından alacağınız hizmetler çok daha uygun rakamlara gelmektedir. Yani hem zamandan tasarruf ederken, hem de kar olarak artıya geçmektesiniz diyebiliriz. Kullanılan malzemeler arasında özel toz bezleri yanında bir de buhar makineleri kullanılmaktadır. Yani alanınızın her zamankinden daha temiz ve daha iç açıcı olması sağlanmaktadır. Yani vereceğiniz ödemenin karşılığını fazlası ile alacağınızı belirterek pişmanlık duymayacağınızı ekleyebiliriz. Temizlik konusu dikkatli yapılması ve doğru uygulanması gereken bir işlem olduğu için arkada izlerin kalmaması ve lekelerin oluşmaması çok önemlidir.

Ofislerinizde yer alan bekleme salonları veya toplantı salonları için çok daha dikkatli davranılarak bakterilerin en fazla oluşabileceği alanlara kadar temizleme işlemi uygulanmaktadır. Tüm toz ve kalıntıları, hatta yerlerde veya duvarlarda oluşan leke kalıntılarını dahi kalıcı bir şekilde giderme işlemi yapılmaktadır. Temizliklerinizin geçici değil de kalıcı olmasından yana iseniz mutlaka SakaryaOfis Temizliği ile tanışmalı ve iletişime geçmelisiniz. Sizler iş başı dahi yapmadan sizlerden önce gelerek temizliğiniz yapılsın istiyorsanız da bunlar hakkında da ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. İster mesai öncesi sabahları, ister mesai sonrası akşamları, isterseniz de hafta sonları bile hizmet talebinde bulunabilirsiniz. Ofisinizin her zaman için temiz ve sağlıklı olmasını istiyor ve müşterilerinize karşı sorumluluklarınızı yerine getirmek istiyorsanız bilen kişilerden destek almanız daha doğrudur. Şimdi sizlere bir telefon kadar yakın olan iletişim bilgilerimiz sayesinde bizlere ulaşım sağlayarak taleplerinizi ve fiyatlandırmalarınızı temin edebilirsiniz. Randevu vermeniz durumunda da hemen işlemleriniz yapılacaktır.

Ürdüç

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Karasuda bıçaklı kavga: 1'i ağır 2 yaralı
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yasin Emlak