YÖNYAP YAPI
Ellidört Park

Saç Bakımında Ducray Ürünleri Tercih Ediliyor

27-02-2017 04:13:57 - YAŞAM
Saç Bakımında Ducray Ürünleri Tercih Ediliyor

Saçlar fiziksel görüntü ve güzellik için çok önemlidir. Hem kadınlar hem erkekler için çok önemli olan saçların dökülmesiyle de telaşlanırız.

Hardal Burger Akyazı

 Bir saçın ömrü ortalama 2-7 yıl arasındadır. Bu sürenin sonunda eski saç dökülür ve saç kökünden yeni bir saç çıkmaya başlar. Dökülen bir saç teli yerine yenisi 6 ila 10 haftada çıkar. Saçların büyüme oranı ergenliğe kadar erkeklerde daha fazladır. Yeni saçın uzaması eski saçtan daha fazladır. Saç dökülmesi doğal bir şey olduğu gibi stres nedeniyle veya nedeni bilinmeyen başka bir hastalık yüzünden ortaya çıkabilir. Saçlarımız üç döngüde ömrünü sürdürür bular büyüme gerileme ve dinlenmedir. Saç dinlenme aşamasındayken dökülür ancak bu kalıcı bi saç kaybı değildir. Dökülen bu saçlar tekrar uzamaya devam eder ve bu döngü böyle sürer. Ortalama 50-100 tele kadar olan dökülmeler normaldir. Daha fazla oluşan saç kayıplarını sorgulamamız gerekir ve sebebine yönelik tedavi başlatmamız gerekir. Ayrıca bu süreçte kesinlikle doğru dermokozmetik ürünler kullanılmalıdır.

ducray

Saç dökülmesi şikayetiyle gelen bir kişiye önce el ve göz muayenesi yapılır daha sonrasında altında yatan bir sebep olup olmadığını araştırmak için çeşitli kan testleri, saç çekme testi yapılır ve saç telinin yapısı incelemeye alınarak tespit edilir. Saçlarımızla ilgili bildiğimiz bazı yanlışlar vardır. Bunlardan bazıları şunlardır ;

Her gün yıkamak saç dökülmesine neden olmaz,

Badem yağı, zeytin yağı ve yumurta karışımlarını saça sürmenin herhangi bir yararı yoktur,

Saçın tamamen kazıtılması saçı daha da gürleştirmez veya dökülmesini önlemez.

Saçınızı tararken veya yıkarken dökülme olması normaldir ancak durup dururken çok fazla dökülüyorsa bir doktora başvurmamız gerekir.

Saç dökülmesinde öncelikle başvurulan yerler hala kuaför ve eczanelerdir ama bazen bir hastalık tanısı koyulabilecek kadar önemli bir rahatsızlık olabilir. Bu gibi durumlar için ducray şampuanlar oldukça etkili olduğu için, http://www.dermokozmetika.com.tr/ducray-sampuan linki üzerinden, size özel ürünleri bulabilirsiniz.

Saç dökülmesinin en sık görülen nedenleri saç kıran, kansızlık, tiroit rahatsızlıklıları saç derisinde ki hastalıklar, ağır enfeksiyon hastalıkları, yüksek ateş, cerrahi operasyonlar, menopoz, doğum sonrası, çok hızlı kilo vermek, protein, çinko, demir eksikliği, kanser tedavileri için kullanılan ilaçlar, doğum kontrol hapları ve saç koparma alışkanlığı. Her açıdan saç bakımında ducray marka ürünler en etkili korumayı sağlamakta ve kullanıcılarını memnun etmektedir.

Güven Yapı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Kent merkezinde dehşet: İki kişiyi silahla vurdu
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yakıcı Garden