Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Batakköylü Düğün Salonu

Pilates ile Sıkı Bir Vücuda Kavuşun

21-06-2017 17:49:30 - YAŞAM
Pilates ile Sıkı Bir Vücuda Kavuşun

Gelişen hayat standartlarına bağlı olarak ekonomik düzeyimizin iyiye doğru gidiyor olması insanların da ister istemez kendilerine

Özgür Adımlar

Daha fazla bakım ve çeki düzen vermesine neden oldu. Çoğu insan için dış görünüş oldukça önemlidir ve bu noktada bayanlar buna oldukça fazla dikkat ederler. Özellikle çalışan bayanların gerek fiziklerine gerekse fit bir görünüme sahip olmak adına da denedikleri yöntemlerin başında spor salonlarına kaydolup spor yapmak gelir. Ancak bir diğer konu ise pilatestir.

Pilates, sağlık alanında da oldukça iddialıdır ve pilates sporu sayesinde vücudunuzda birikmiş olan yağlardan da hızlı bir şekilde kurtulabilirsiniz. Bununla beraber zayıflayan kasların tekrar eski formuna gelmesi hatta biraz daha üzerine çıkması anlamında da başarılıdır. Kasların güçlenmesi beraberinde de sıkı bir vücudu meydana getirecektir her bayan da sıkı bir vücuda sahip olmak ister. Pilates hareketlerini düzenli bir şekilde yaptığınızda ve bu oranda beslenmenize de dikkat ettiğinizde fit bir görüntüye sahip olmamak için hiçbir nedeniniz yok üstelik yaşın ilerliyor olması da beraberinde derilerin yumuşaması ve sarkmasına neden olacağı için pilates sayesinde bu durumun ötelenmesini de sağlayabilirsiniz. Buradan çıkarılacak sonuç ise pilatesin yapılması için hiçbir yaşın engel olmayacağıdır.

Pilates sporu aynı zamanda iyi bir zayıflama aracıdır fazla kilolu olan kişiler pilates hareketleri sayesinde fazlalıklarını da düzenli ve hızlı bir şekilde atacaktır. Pilatesin faydası yalnız sizin fiziki görüntünüze değil, bununla beraber iç organlarınızın hatta sindirim sisteminizin bile düzenli şekilde çalışmasını sağlayacaktır. Sindirim sisteminin düzenli çalışıyor olması da sizin gaz oluşumu gibi sıkıntılı durumlara düşürmeyecek ve bu nedenle de şişkinlik sorunu yaşamayacaksınız. Bayanların en büyük sorunlarından bir tanesi de kabızlık sonucu oluşan şişkinliklerdir.

Bu yazı da ilginizi çekebilir:En hızlı yağ yakan pilates hareketleri

Pilatesin vücut esnekliği için de faydası vardır özellikle masa başı olarak tabir edilen gün boyu oturduğunuz yerden çalışıyorsanız bu durumda pilates size daha esnek kalmayı da sunacaktır bu sayede oturup kalkarken güçlük çekmeyeceğiniz gibi kalçalarınızın ise daha da sıkılaştığını göreceksiniz.

Marmara Göz
Pilates ile Sıkı Bir Vücuda Kavuşun
Güven Yapı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden