Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
YÖNYAP YAPI
Toprak Turizm

Nikah Şekeri

10-02-2017 15:46:11 - YAŞAM
Nikah Şekeri

Nikah şekeri,bebek şekeri,davetiye modelleri, 2017 nikah şekeri modelleri ile tanışmaya davetlisiniz

Özgür Adımlar

Nikah Şekeri

Akyazı Haber farkı ile 2017 de evlenme hayalleri kuran çiftlerimizi yakından ilgilendiren bir haber ile sizlerleyiz Ziraa Yuva kuracak olanların işlerinin kolaylaştırılması buyurulmuştur bu hususta bizde sizler için bu özel gün için nikah şekeri modellerini derlemek için çaba sarfettik.Hayatınızdaki sayılı hatıra niteliği taşıyan çok özel bir günün dönümüne hazırlanırken tatlı bir telaş ile karşınıza çıkan ilk eli yüzü düzgün nikah şekerini seçmek zorunda kalmayın.Bu tatlı telaşın en ince düşüncelerle günler haftalar hatta aylar öncesinden hazırlıklarının başladığının farkındayız.Fakat o telaşın içerisinde öyle anlar gelirki oldukça acele ile seçiçi olunamıyor. Hayatınızın en güzel günlerinden birinde sevdiklerinizle paylaşacağınız o özel anların hatırası kalacak olan nikâh şekerleri neden farklı ve güzel olmasın düşüncesiyle hareket eden Sade Tasarım ile sizleri tanışmaya davet ediyoruz.Akyazı haber farkı ile nişanlınızı yanınıza alıp sizler için derlediğimiz nikah şekeri modellerinden zevkinize davet konseptinize en uygun olanı seçerek zorlu bir süreci geride bırakabilirsiniz.

Nikah Şekeri Modelleri

En çok Tercih edilen Nikah Şekeri Modelleri

En çok tercih edilen nikah şekeri modelleri için özel olarak 2017 nikah şekeri modelleri adı altında hazırlanmış olan tanıtım videosunu aşagıda bulabilirsiniz.

2017 Nikah Şekeri Modelleri
LİLA BAHÇEM Nikah Şekeri

Lila Nikah Şekeri

Lila ve beyaz renkler kullanılarak hazırlanan bu model, davetlilere zarif bir görsellik sunabilmeniz için tasarlanmıştır.

DİLEK AĞACI Nikah Şekeri

Dilek Ağacı nikah Şekeri

Çeşitli formlardaki tasarımların, üzerindeki 70 civarı çengele asılarak sergilenmesine imkan tanıyan bu model, davetlilere hoş bir görsellik sunabilmeniz için tasarlanmıştır.

Siyah Çiçekli Elma Nikah Şekeri

Siyah Elma Nikah Şekeri

Siyah ve beyaz birlikteliğiyle hazırlanan bu model, davetlilere hoş bir görsellik sunabilmeniz için tasarlanmıştır.

BÜYÜLÜ BEYAZ Nikah Şekeri

Beyaz Nikah Şekeri

Beyaz ve gümüş birlikteliğiyle hazırlanan bu model, davetlilere zarif bir görsellik sunabilmeniz için tasarlanmıştır.

Pembe Mor Nikah Şekeri

pembe mor nikah şekeri

Pembe ve mor birlikteliğiyle hazırlanan bu model, davetlilere şık bir görsellik sunabilmeniz için tasarlanmıştır. Tasarımın içerisinde 3 adet, çikolata kaplı badem şekeri bulunmaktadır.

Birbirinden özgün ve estetik Nikah Şekeri Modelleri ile Sade Tasarım kalitesi ile mutluluğunuzu en özel gününüzü sizlerle ve davetlilerinizle paylaşıyoruz.

Sade Tasarım Nikah şekeri modelleri dışında bebek şekeri modelleri ile birlikte sizlere farklı alternatifler sunuyor.Bebeğinizin ilk dünyaya gözlerini açtığı andan dişlerinin çıktığı doğum gününün olduğu o özel günleri sevdiklerinizle kalıcı bir hatıra bırakmak isterseniz bebek şekeri modelleri ile de tanışmaya davetlisiniz.

Ayrıca Sade Tasarım farkı ile nikah ve düğün davetleriniz için özel tasarım davetiye modelleri ile de zorlu olan bır süreci yine arkanızda bırakabilirsiniz.

Akgün Restoran Çorba

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden