Aydın Metal
YÖNYAP YAPI
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Nefis yemek tarifleri ile mutfakta zaman geçirmek artık çok keyifli

27-09-2017 15:32:05 - YAŞAM
Nefis yemek tarifleri ile mutfakta zaman geçirmek artık çok keyifli

Hardal Burger Akyazı

Konu yemek tarifleri oluca deneme yanılma yöntemi ile öğrenirken aynı zamanda çokça zaman ve emek harcanabilir. Kısıtlı ortamlarda istediğimiz kadar öneri bulamayabilir ve hatta yapacağımız yemeğin hangisi olacağına karar vermekte zorlanabiliriz. Tozlu raflarda belki de yıllarca beklettiğimiz o efsaneleşen tarif defterlerimizi arayabiliriz. Yıpranmışlığından tutun da tariflerin görselinin olmaması, televizyonda yakaladığımız bir tarifi kaçırmamak için acele ile yazdığımızdan malzemelerin dahi anlaşılmaması, genelde karışıklık nedeni ile aradığımız tarifi bulamamak... İşte bu gibi sorunlar her ne kadar basit görülse de iş mutfağa geldiğinde büyük zaman kaybına ve can sıkıntısına neden olabiliyor.

Tüm bunlar artık çok uzaklarda kaldı. nefisyemektarifleri.com, devamlı yenilenen içeriği ile zor zamanlarımızda bizlere göz kırpmaya devam ediyor. :) Artık erişim imkanı konusunda kendisini dahi aşmış olan bu site, hanımlara ve hatta pratik yemekler yapmaktan ve mutfaktan zevk alan beylere nice kolaylıklar sağlamak için kendini yeniliyor. 10. yılına giren nefisyemektarifleri.com, abonelerine tanıdığı Tarif Defteri uygulaması ile tarif defteri anlayışını kökünden değiştirdi :)

Tarif Defterim özelliğini bize biraz açıklar mısın?

Sanki bu soruyu duyar gibiyim. Bilinmesi gereken en önemli nokta artık karmakarışık ve sınırlı tarif seçeneklerine son! Nefis yemek tarifleriüyeleri için harika bir özellik. Artık istediğiniz tarifi Tarif Defteri uygulaması ile sanal defterinize not alabilirsiniz. Hatta bu uygulama bir defter için o kadar iyi hazırlandı ki kendi tarifleriniz de dahil olmak üzere başka kullanıcıların tariflerinden denemek istediklerinizi ayrı denediklerinizi ayrı halde not alabilirsiniz. Tüm tariflere yorum yapabilir, farklı kullanıcıların fikir edinmesine yardımcı olabilirsiniz. Tabii uygulama bununla da sınırlı değil. Tek bir defter yine eski yöntemden farksız olup aynı kargaşayı yaratacağından bu konuda da iyileştirme yapıldı. Her kategorideki yemek tariflerini ayrı ayrı defterlerde saklayabilirsiniz. Her defteri ayrı ayrı isimlendirebilir ve aradığınızı kolaylıkla bulabilir, bu tariflere görsel bile ekleyebilirsiniz. Örneğin; bir doğum günü kutlaması var ise yada mübarek Ramazan ayı içerisinde isek defterlerden birine "Doğum Günü Yemekleri" diğerine ise "İftar Menüleri" gibi isimler verebilir, kendinize kolaylık sağlayabilirsiniz. Özellikle formuna dikkat eden hanımlar bu tarif yığınının içerisinde kendilerine uygun yemeği bulmakta zorluk çekebilirler. "Yemek hazırlamak bu kadar zor olmamalı!" diyorsanız sizde kendiniz için "diyet yemekleri" başlıklı bir defter açabilirsiniz ;) Üstelik bu defterlerin kaybolma yada silinme gibi bir riski de yok.

nefisyemektarifleri.com tarif seçeneği bakımından oldukça ileri seviyededir. Her yöreden ve hatta ülkeler arası yemek kültürlerinden bile tarif bulmak mümkün. Tüm bunlara kullanıcılarının da eklediği tarifleri katarsak sınırlarımızı dünyaya açmış oluyoruz.  Hani şu site içi arama yaparken " aradığınız sonuç bulunamadı" uyarısı çıkar ya! İşte nefisyemektarifleri.com için bu çok zordur :)

Değişen ara yüzü ve getirilen uygulamalar ile kullanıcıların gönüllerinde taht kuran bu platform, telefondan bile erişilebilecek kadar yakınımızda. Eve bağlı kalmak yada bilgisayarın başında saatler geçirmek artık çok uzaklarda! Her yönü ile Türkiye'nin en ilgi çeken yemek tarifi sitesi olmayı başaran nefisyemektarifleri.com, yeniliklerine yenilik katarak ve milyonlara varan abonesi ile yayın hayatına devem etmektedir.

Marmara Göz

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Markette hasmını vurmuştu, tutuklandı
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks