Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Batakköylü Düğün Salonu

Kişiye Özel Sipariş Seçenekleri İle Takı Alışverişi

27-01-2018 14:49:18 - YAŞAM
Kişiye Özel Sipariş Seçenekleri İle Takı Alışverişi

Kendisi ya da sevdikleri için takı alacak olan kişiler her zaman istedikleri tarzda bir ürün bulamıyorlar.

Hardal Burger Akyazı

Her ne kadar birçok internet sitesini gezmiş olsalar da hiçbirinde kendi hayallerinde ürüne ulaşamıyorlar. Bunun yanında bazen kendileri için çok özel olan bir anı yansıtan bir ürünü bulmalarının mümkün olmadığı düşünüyorlar ve bu fikirden vazgeçiyorlar. Ancak günümüzde artık bu durum ortadan kalkerken özel üretimimkânı sunuluyor. Bu sipariş seçeneğinde kişiler hayallerindeki takıyı ortaya çıkarabiliyorlar. Henüz var olmayan bir takıyı çizerek tasarım için gönderebilecek olan kişiler buna ek olarak herhangi bir takının fotoğrafını çekerek onun üzerinden istedikleri değişikliklerin yapılmasını talep edebilmektedir. Bu sayede hayallerinde yer alan takılar da ortaya çıkacaktır.

Bu işlemler için doğru adreslerin seçilmesi gerekirken aksi halde istenilen bir ürün ortaya çıkmamaktadır. Son dönemde birçok kişi Mortakıfirması ile iletişim kurarak bu işlemleri gerçekleştirmektedir. Bu işlemler bu firma bünyesinde üç farklı aşamadan oluşmaktadır. İlk adım olarak kişilerin hayallerinde yer alan ürünlerin firmaya aktarılması gerekmektedir. İsteyen kişiler bu ürünleri kalemle birlikte bir kâğıda çizdikten sonra firmaya gönderebilirken isterlerse bilgisayar ortamında da bu ürünleri hazırlayabilirler. Hayallerinde yer alan takıyı tamamladıktan sonra rahatça firmaya e-posta ile gönderebilmektedirler. Bu işlem için ilk olarak randevu almaları da gerekmektedir. Ancak bu işlem de site üzerinden birkaç dakika içerisinde rahatlıkla halledilebilmektedir.

Kişiye özel ürünlerde ikinci adım ise tasarım aşamasıdır. Kişiler eğer direkt olarak ürünü çizerek firmaya gönderirlerse firma bu ürünü üretebilecek hale getirmektedir. Eğer herhangi bir yönden sorun olmazsa direkt olarak ürün üretime gönderilebilir. Bunun dışında eğer kişiler herhangi bir çizim göndermeden yalnızca takılarında olmasını istedikleri özellikleri belirtmişlerse de bu yönde bir ürün tasarımı belirlenir ve bu tasarım kişilere tekrar mail yoluyla gönderilmektedir. Bunun sonrasında eğer kişiler firma tarafından yapılan tasarımı beğenmişlerse onaylarını verirler ve sonraki aşamaya geçilir. Bu durumda eğer beğenmedikleri bir durum varsa bunu da belirterek ürünün tasarımını değiştirebilirler. Henüz ürün üretilmediği için rahatlıkla bu işlemler yapılacaktır. Son adım olarak ürünün üretimine geçilir. Hangi taşların ya da madenlerin kullanılacağı belirlendikten sonra üretim kısa süre içerisinde yapılır. Bunun sonrasında kişilere özel olarak maliyet hesaplaması yapılır ve yüzüğün maliyetleri belirlenmiş olur. Böylece özel üretimile birlikte insanlar hayallerinde yer alan takıları elde edebilirler.

Tüm bu işlemler için kişilerin Mortaki.com sitesine giriş yapması gerekmektedir. Siteye giriş yapıldıktan sonra üst kısımda yer alan ana kategoriler arasından kişiye özel ürünler seçildiğinde atmaları gereken adımların tamamı kendilerine gösterilecektir. Bunun ardından bu adımları eksiksiz tamamladıkları takdirde de ürünleri olabilecek en kısa süre içerisinde üretilerek kendilerine ulaştırılabilir. 

Marmara Göz

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Başkan Yüce bu sözlerle veda etti
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden