Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
YÖNYAP YAPI
Toprak Turizm

InvestAZ Yatırım Menkul Değerler'in Yeni Reklam Yüzü Ramil Guliyev Oldu

25-12-2017 16:25:51 - YAŞAM
InvestAZ Yatırım Menkul Değerler'in Yeni Reklam Yüzü Ramil Guliyev Oldu

InvestAZ Yatırım Menkul Değerler şirketinin yeni reklamlarında, Türkiye'ye atletizm alanında ilk altın madalyayı kazandıran

Hardal Burger Akyazı

InvestAZ Yatırım Menkul Değerler şirketinin yeni reklamlarında, Türkiye'ye atletizm alanında ilk altın madalyayı kazandıran ve Londra'da Türk bayrağını göndere çektirme başarısı gösteren Ramil Guliyev yer alıyor. Ramil Guliyev bu dönem InvestAZ’nin Türkiye, Azerbaycan ve global piyasalarda gerçekleştireceği reklam kampanyalarının reklam yüzü olarak konumlanmış durumda.

Kendine Yatırım Yap, Kazanmayı Öğren


Azerbaycan kökenli milli atlet ilk uluslararası başarılarını Azerbaycan formasıyla kazananmış, spor kariyerinin ikinci yarısında Türkiye’ye gelerek önce Fenerbahçe formasıyla, sonrasında da milli takımla art arda başarılara imza atmıştır. Bunlardan belki de en değerlisi, Ağustos ayında Londra’da düzenlenen Dünya Atletizm Şampiyonası’nda 20:09 derece ile elde ettiği Dünya Şampiyonluğu oldu. Ramil Guliyev'in yeni hedefi 2020 Olimpiyatları. Azerbaycan’da başlayan yolculuğuna Türkiye’yi de ekleyerek devam eden InvestAZ, “A’dan Z’ye Yatırım” sloganıyla kendi alanındaki uzmanlığını ve hizmet çeşitliliğini her seviyeden yatırımcıya sunmak için çalışıyor. Hem sporda hem de yatırım piyasalarında uzun süreli ve çoğu zaman zorlu bir öğrenme sürecinin ardından istenen başarının yakalanabileceği vurgulayan InvestAZ, tıpkı spora yıllarını vermiş Ramil Guliyev’in bu uzun çabasının ardından kazandığı başarı gibi, yatırım yapanların da doğru bilgi ve eğitimle başarıya ulaşabilecekleri “Kendine yatırım yap, kazanmayı öğren” sloganıyla vurguluyor. Bu kampanya InvestAZ’nin yeni dönem global iletişim sürecinin de ilk adımı olduğu için çok büyük bir öneme sahip.

Akgün Restoran Çorba
InvestAZ Yatırım Menkul Değerler'in Yeni Reklam Yüzü Ramil Guliyev Oldu
Marmara Göz

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden