Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

İngilizcenin İş Dünyasında Önemi

17-10-2018 12:14:20 - YAŞAM
İngilizcenin İş Dünyasında Önemi

Kurumsal ingilizce kursları günümüzde çok önem kazanmıştır.

Hardal Burger Akyazı

Kurumsal ingilizce kursları günümüzde çok önem kazanmıştır. Bunun en önemli nedenlerinden biri firmaların çalışanlarını dil konusunda daha bilgili ve iş gereğinden dolayıda iyi kullanabilmeleri sağlamak istemeleridir.

Dünya genelinde ortak dil haline gelmiş ingilizceyi öğrenmek artık  hobi olmaktan ziyade zorunluluk haline gelmiştir. İngilizce iş dünyası, eğitim, teknoloji, sanat, sosyal hayat ve diğer tüm alanlarda kendini net bir şekilde gösteren bir dildir. Dünyanın pek çok ülkesinde insanlar tarafından biliniyor ve her geçen gün bu sayı da artmaya devam ediyor. Ülkemizde de bu durum değişmemektedir.

Örneğin,  her hangi bir konu hakkında araştırma yaparken detaylı  bilgi edinmek için İngilizce bilmeniz şarttır. Bir iş başvurusu yaptığınızda yine ingilizce bilmeniz şarttır ya da bu şart aranmasa bile sizin ingilizce biliyor olmanız, diğer işe başvuran adaylardan bir adım öne geçmenize neden olur. Ya da yabancı bir film izlediğinizde filmin konusunu daha iyi anlamak için yine ingilizce bilmeniz gerekir. Kısacası ingilizce bilmek, size büyük avantajlar sağlamaktadır. Hayatın her anında ingilizce bilmek göze çarpan en önemli detaydır. İngilizceyi hobil olarak öğrenen bireyler, zamanla hobi olmaktan çıkarıp, daha işe yarar yönünü kullanmaya başlıyorlar. Bunun için tabiki eğitim şarttır. Bireyler kendi kendilerine geliştirme imkânına sahip olsalar da gramer yapısını iyi bilmedikleri bir dilde nesih bir şekilde konuşmaları zor olacaktır. Öyle ki yapılan hatalar bazı yerlerde bariz şekilde  kendini gösterir. Bundan dolayı en doğru bir biçimde ingilizceyi öğrenmek için doğru kararı vermek gerekir.

 İngilizce öğrenmek isteyenler yurtdışı dil okulları, yabancı dil okullarını seçebilirler. Dil eğitimi veren kuruma karar vermeden önce hangi seviyede dil öğrenmek istediğinize karar vermeniz gerekiyor.Yalnız başlangıç seviyesinde olanlar için kendi ülkelerinde eğitim veren kurumdan eğitim almaları iyi gibi gözükse de profesyonel anlamda ingilizce dil eğitimi almak istiyorsanız  Şişli İngilizce Kursları  gibi yerlerden yararlanmanız sizin için en doğru seçim olacaktır.

 

Eğer firma olarak çalışanlarınıza kurumsal ingilizce dil eğitimi vermek istiyorsanız yine Şişli İngilizce Kursları seçmenizi tavsiye ederiz. Kurumsal dil eğitiminde ilk olarak tüm çalışanlarınızın seviye tespiti yapılır. Seviye sonuçlarına göre sınıflar oluşturularak, tüm çalışanlara aynı anda ingilizce dil eğitimi verilir. İngilizce dil eğitimi dilerseniz kurumuzda ya da İngilizce Kursunda verilir.

 

TAD olarak kurumsal ingilizce dil eğitiminde ilk aşama haftalık ders programı hazırlamaktır. Bu çalışma sayesinde kursiyerlerin çok fazla pratik yapmaları sağlanmış olur. Alanında uzman eğitmenlerle birlikte sosyal bir ortamda, ingilizceyi basit bir şekilde  öğrenmeleri amaçlanmaktadır.

 

Farklı görev ve kademelerde olan hatta üst düzey çalışanlarınızın da bulunduğu, bu kişilerin ingilizce bilgisinin farklı seviyelerde  olduğunu da göz önünde bulundurarak, her bir çalışanınıza  kendi seviyesine uygun ölçüde ingilizce eğitimini tüm çalışanlarınıza aynı zamanda  vermeyi daha doğru bulmaktayız.  Bu anlamda kapsamlı ve detaylı bir eğitim planı yapmaktayız.

 

Firmalar için Genel İngilizce Eğitimi, Profesyonel İngilizce Eğitimi ve firmanın ihtiyaçlarına göre hazırlanan ingilizce eğitimi olmak üzere üç eğitim programı sunulmaktadır. Hizmetlerden birini seçebileceğiniz gibi birden fazlasını da seçebilirsiniz.

 

Kurumsal ingilizce dil eğitimi verilirken tüm kursiyerlerin gelişimleri eğitim süresi boyunca  düzenli olarak kaydedilerek, takip edilmektedir. Takip süreci rapor halinde firmaya sunulmaktadır. Kursiyerlerin katılımını, gelişimini ve başarılarını net bir şekilde bu raporlarla ilgilenen departman takip etmektedir.

 

Kurumsal ingilizce eğitiminde, Türk Amerikan Derneği Şişli İngilizce Kursu’nda kursiyer sayısı ne olursa olsun farketmeksizin ingilizce kursumuzda verileceği gibi kurumun kendi bünyesinde eğitim yapılabilmektedir.

Akgün Restoran Çorba

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
En popüler bebek isimleri belli oldu
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks