10 K Grup
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

HUZURLU BİR TATİLLER İÇİN

27-02-2017 15:47:26 - YAŞAM
HUZURLU BİR TATİLLER İÇİN

Tatili en çok kim sever sorusunun cevabı genellikle, tabii ki çocuklar olur.

Özgür Adımlar

Haziran ayında karne heyecanı yaşayan çocuklar, sonrasında gelecek karne hediyelerini dört gözle beklerler. Çocuklar küçükken alınan hediyelerin maddi değeri aile bütçesini çok fazla etkilemezken, yaşları ilerledikçe istedikleri hediyelerin ve hayallerinin maddi değeri de artmaktadır. İstenilen hediyelerin en başında kuşkusuz deniz kenarında güzel bir tatil gelmektedir.  Sezonunda otel fiyatları birçok aile için aşırı pahalı olduğundan, bunun en pratik çözümünü bilen babalar tatil rezervasyonlarını aylar öncesinden yaparak aile bütçesindekidengeler savaşında galip gelirler.

Her ne kadar tatiller çocuklar için gibi görünse de aslında ebeveynler içinde bir dinlenme, yılın üzerlerinde bıraktığı yorgunluğu atma ve deşarj olma fırsatlarıdır. Dinimizin emir ve yasakları konusunda hassas olan ve tatillerini yaparken günaha girmemeye özen gösteren bu ailelerin ilk tercihi İslami oteller olmaktadır. Çünkü İslami otellerde yapacakları tatillerde, kendilerinin hassasiyetleri çok iyi bilindiği için tatilleri konusunda endişelenmelerine gerek kalmamaktadır. Bayanların mahremiyetlerine gösterilen saygı, onların kendileri daha rahat hissetmelerine katkı sağlamaktadır. Mekanların tasarımında ve düzenlenmesinde bay ve bayanlar için ayrı ayrı olmak üzere bütün hizmet alanlarının uygun şekilde düzenlenmesi ile özellikle bayanlar hiçbir kısıtlama hissetmeden tatillerini özgürce geçirilebilmektedir. Günümüzde otellerin birçoğunda erkekler için düşünülen hizmetlerin tamamı, hatta daha fazlası bayan müşterilerin kullanımına sunulmaktadır. Bayanların kullanımına özel olarak tasarlanan kapalı yüzme havuzları, açık yüzme havuzları, bayanlar plajı ve hatta bazı otellerde bayanlara özel güneşlenme terasları bu hizmetlerin başında gelmektedir. Bu hizmet alanlarında görev yapan otel personelinin tamamı bayan çalışanlardan oluşmakta olup mahremiyet konusunda son derece titiz davranılmaktadır. Erkekler ve çocuklar için de bu hizmetlerin aynıları onlar için hazırlanan ortamlarda özenle sunulmaktadır. Muhafazakar otellerde aynı zamanda küçük çocuğu olan aileler de unutmamıştır. Küçük çocuklar için verilen bakıcı hizmeti ile ebeveynler günün istedikleri saatinde çocuklarının bakıcıya emanet edebilmektedir. Bakıcı gözetiminde çeşitli aktivite, havuz etkinlikleri, palyaço ve illüzyon şovları ile ufaklıkların da tatillerini en güzel şeklide geçirmeleri sağlanmaktadır. Ebeveynler de çocuklarının emin ellerde olduğunu bildiğinden günlerini en güzel şekilde değerlendirebilirler.

İslami tatil esaslarınaa göre hizmet sunmayı kendilerine konsept olarak seçen İslami otellerin tercih edilmesinde en büyük etken, bu otelleri tercih eden müşterilerin kendi dini hassasiyetlerine gösterilen anlayış ve sunulan hizmetlerin bu esaslar çerçevesinde özenle planlanması gelmektedir. İslami otellerde içki kullanımın yasak olması bir başka tercih sebebidir. Müşterilerin yemeklerini yerken tattıkları eşsiz lezzetlerin, dinimize uygun olarak, helal gıda anlayışı ile hazırlandığının bilinmesi ve bunun verdiği rahatlık tatilden alınan lezzeti katlanarak artmasını sağlamaktadır. Bu otellerde ülkemiz ve dünya mutfağının birçok lezzeti tamamen İslami usullere uygun olarak işinin ehli aşçılar tarafından hazırlanarak müşterilerin beğenilerine sunulmaktadır. http://www.islamioteller.com.tc/

Ürdüç

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Kazada ölen genç toprağa verildi
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

10 K Grup