ÇAĞRI OTOMOTİV
Batakköylü Düğün Salonu

Ford Yedek Parça Hizmetlerinde Güvenilir Çözüm

16-10-2017 17:01:39 - YAŞAM
Ford Yedek Parça Hizmetlerinde Güvenilir Çözüm

Türkiye'nin en çok tercih edilen araba markası olan Ford, yaygın servis ve yedek parça ağı ile de müşterilerinin gözdesi olan bir markadır.

Hardal Burger Akyazı

İhtiyaca göre kullanımı olan, çok farklı ve çeşitli modelleriyle, hem ticari araç alımında, hem de hususi araç için güçlü bir marka olmaya devam ediyor. Bir araba seçerken en çok dikkat edilen hususlar sağlamlık, yaygın servis ağı, yedek parça fiyatları ve yakıt tasarrufu olan bir model olması gibi özelliklerdir. Ford'un en çok tercih edilen model Fiesta, bu kriterlerin tamamını karşılayan bir Ford modelidir. Servis ve bakımlarının da, çok ekonomik fiyatlarda yapıldığı Ford Fiesta en çok tercih edilen Ford modeli olmayı hak ediyor.

 Servis Ve Bakımlarda Güvenilir Yedek Parça Temin Edin

            Türkiye'nin en fazla tercih edilen modeli olan Ford Fiesta yedek parça fiyatlarını düşük ücretli olarak temin edebileceğiniz, en doğru adresleri bulmak için internet üzerinden ya da bölgenizde yedek parça satışı yapan yerleri deneyebilirsiniz. Ford Fiesta'nın üstün performans sağlamasının temel sebebi, düzenli olarak bakım ve servislerinin yapılarak, kaliteli parça kullanılmasıdır. Kaliteli yedek parçalar, orijinal parçalardır ve her marka için orijinal parça fiyatları çok pahalıdır. Bu konuda internet arama motorlarını kullanarak bulacağınız firmalardan Ford marka araçların yedek parçaları için en doğru adresi bulabilirsiniz. Sadece Fiesta değil, Focus, Mondeo, Courier gibi modellerin de yedek parça teminini en hızlı ve ekonomik şekilde yapabilirsiniz.

 Yedek Parçanın Orijinal Olduğunu Nasıl Anlarsınız?

            Günümüzde birçok marka ve modelin yan sanayi ya da muadil parçaları üretilmektedir. Bu parçalar iş görmekle beraber, düşük kalite olması gibi bir handikap da barındırdığı için, ciddi ve ani arızaların kaynakları da olabilmektedir. Öncelikle orijinal parça temin edebilmek için, güvenilir bir yedek parça sağlayıcısından ve sertifikalı parçalar alınması ile olabilir. İhtiyaç halinde Ford yedek parça alımlarında güvenilir bir adres olarak internet üzerinden yapacağınız alışverişlerde öncelikli olarak imalat detaylarını gösteren sertifikanın bulunmasına dikkat edilmesi gerekmektedir. Bu tipte hizmet veren yerlerden, doğru bilgilendirme aldığınıza emin olun ve orijinal denilen parçanın orijinal olduğunu kanıtlayan belgeleri mutlak isteyin. Yetkili servis bakımlarında özellikle orijinal parça kullanılma zorunluluğu vardır. Ama yine de yapılan değişimlerin bulunduğu faturaların üzerinde yazan parçaların belgelerini tek tek istemenizde fayda vardır. İleride karşılaşacağınız arıza ya da benzeri bir durum için özellikle bunu yapmanızı tavsiye edilmektedir.

            Orijinal parça kullanılması, yeni alınan Ford marka araçların garantilerinin devam etmesi için de yerine getirilmesi gereken bir koşuldur. Bu nedenle orijinal olarak iddia edilen parçalarınızın muhakkak kanıtlayan belgeleriniz saklamanızda fayda vardır. Garantisi dolmuş Ford araçlarınızda da en kaliteli ve orijinal parçayı ekonomik fiyatlarda temin etmek için, aynı zamanda internet üzerinden parça temin eden sitelere de göz atmanızda fayda vardır.

Akgün Restoran Çorba

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Ticaret Bakanı Bolat Sakarya'da
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks