İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Toprak Turizm

Firma Rehberine Firma Eklemek

27-02-2017 21:38:34 - YAŞAM
Firma Rehberine Firma Eklemek

Firma rehberleri, işletmelerin iletişim bilgilerinin yer aldığı rehberler Peki firma rehberi sitelerine firmanızı nasıl eklersiniz

Özgür Adımlar

Firma rehberleri, işletmelerin iletişim bilgilerinin yer aldığı rehberler. Bu online rehberler sayesinde özellikle yerel işletmelerin erişilebilirliği artıyor. Bu hizmeti sunan pek çok firma rehberi mevcut durumdadır. Bunların bir kısmı ücretli iken bir kısmı da ücretsiz olarak hizmet veriyorlar. Peki firma rehberi sitelerine firmanızı nasıl eklersiniz?

Öncelikle Firma Rehberlerini Tespit Edin

İlk yapmanız gereken şey işletmenizi ekleyeceğiniz firma rehberlerini tespit edin. (Örnek için bkz: Firma Rehberi) Dilerseniz ücret karşılığı firmanızı rehberlere ekleyenlere de ulaşabilirsiniz. Bu hizmeti veren kişileri internet üzerinden bulabilirsiniz.

Eğer kendi işimi kendim görürüm diyorsanız yapmanız gerekenleri anlatalım. Belirttiğimiz gibi ilk iş siteleri belirlemek. Firma rehberlerini belirledikten sonra tek tek bu sitelere girerek firma ekleme sayfasına giriyoruz. Örnek ücretsiz firma rehberi üzerinden gidecek olursak firmayibul.com adresine girip firma ekle sayfasına bağlanıyoruz. Ardından firmamızın bilgilerini girerek onaylıyoruz. İşte bu kadar basit.

Firma rehberi sitesi olarak değerlendirebileceğimiz kimi platformlarda üyelik şartı bulunuyor. Bu gibi sitelere öncelikle üye olmanız gerekiyor. Örneğimizde olduğu gibi bazı sitelerde ise üye olmadan firma eklemek mümkün.

Unutmadan eğer işletmenize ait bir internet siteniz varsa site bilgilerinizi de eklemeyi unutmayın. Nitekim web sitesi adresinizin başka sitelerde olması arama motorlarında sitenize erişim imkanını artırıyor. Uzmanlar bu alanı SEO olarak adlandırıyorlar. SEO’da anahtar kelimeler büyük önem taşıyor. Bu nedenle firma rehberlerine işletmenizi eklerken faaliyetiniz ve sektörünüzle ilgili anahtar kelimeleri firmanızın tanıtım metninde geçirmeyi ihmal etmeyin deriz.

UB Group

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Otomobil takla attı
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

10 K Grup