10 K Grup
Ellidört Park

Filografi Malzemelerinde Kalitenin Adı Prestij Boncuk

01-02-2017 15:05:28 - YAŞAM
Filografi Malzemelerinde Kalitenin Adı Prestij Boncuk

Filografi, insan ruhunu dinlendiren, el becerisini ve konsantrasyon yeteneğini artıran çok eski bir el sanatıdır

Özgür Adımlar

Pek çok kaynakta “çivi ile telin aşkı” şeklinde geçmektedir. Bu durum, filografi tabloların yapılma tekniğinden kaynaklanmaktadır. Filografide, özel çiviler etrafına filografi telleri dolanarak çeşitli biçim ve motifler elde edilmeye çalışılır. Bu biçim ve motifler, geometrik bir şekilden ibaret olabileceği gibi, son derece ayrıntılı görseller şeklinde de yapılabilir. Nitekim filografi ile oluşturabileceğiniz desenler, sadece zanaatkârın el becerisi, ustalığı ve hayal gücü ile sınırlıdır. Orta Doğu'da doğmuş ve Avrupa'dan Uzak Doğu'ya kadar yayılmış bu el sanatı ile hat yazıları, simetrik desenler, amblemler, çiçekler ve hatta çizgi film karakterleri bile meydana getirilebilmektedir.

Filografi malzemeleri ve fiyatları

Elbette, tüm bunları yapabilmek için hemen tüm el sanatlarında olduğu gibi çeşitli malzemeler kullanmak gerekir. Bunlara genel olarak filografi malzemeleri denmektedir. Ve yine her el sanatında olduğu gibi, kullanılan malzemenin kalitesi elde edilen sonucu doğrudan etkilemektedir. Basitçe, filografi malzemeleri ne kadar iyi ve kaliteliyse, filografi tablosu da o denli çarpıcı ve ilgi çekici olmaktadır. Filografi malzemelerine örnek olarak; filografi çivisi, filografi teli, ahşap blok, sprey boya, çekiç, BIZ ve filografi çivisi çakma aparatı gösterilebilir. Bunlardan bazılarını ne işe yaradığı, isimlerinden de anlaşılabilmektedir. Diğerleri hakkında bilgi verecek olursak, BIZ, filografi tellerinin gerginliğini ayarlamaya yaramaktadır.

Filografi malzemeleri satın al

Filografi çivisi çakma aparatı da, çivi çakma işlemini kolay, hızlı ve pratik bir hale getirmektedir. Filografi zaten zahmetli bir el sanatı olduğundan, bu gibi pratik yardımcı malzemelerin önemi büyüktür. Bu el sanatına yeni başlayanlar ve profesyoneller, kaliteli filografi malzemeleri ihtiyacı içerisindedir. Çoğu mağaza, bu bakımdan yetersiz kalmakta ve ya istenen çeşitliliği sunamamakta, ya da kullanılması uygun olmayan ürünleri satışa sunmaktadır. Prestij Boncuk web sitesi ise, Türkiye’nin neresinde olursanız olun kaliteli, uygun fiyatlı filografi malzemelerine ulaşma şansı tanımaktadır. Gerek geleneksel, gerekse de yenilikçi filografi malzemeleri bulunan web sitemizde, aradığınız tüm ürünleri bulup kolayca satın almanız mümkündür. www.prestijboncuk.com

UB Group
Filografi Malzemelerinde Kalitenin Adı Prestij Boncuk
Ürdüç

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Kurulan ve kapanan şirket sayıları açıklandı
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)