Aydın Metal
10 K Grup
Ellidört Park

Depositphotos İle Kaliteyi Yakalayın

16-03-2017 22:15:30 - YAŞAM
Depositphotos İle Kaliteyi Yakalayın

Depositphotos kullanıcılarına kaliteli resimler sunmaktadır. Resimde iyi bir çözünürlük ve anı yakalama çok önemlidir.

Hardal Burger Akyazı

Herkes kullandığı materyallerde tam yerine oturacak resim kullanmak ister. Özellikler blog sahipleri için kaliteli ve ilginç resim kullanmak çok önemlidir. Herkes eline fotoğraf makinesini alıp çıkıp kırda bayırda ya da temalı resim çekemez. Böyle olunca istediğimiz kelimeyi girince bize alanlında en kaliteli resimlerin çıkacağı bir depoya ihtiyaç vardır. İşte bu depo Depositphotos ile oluşturulmuştur. Bu depoda 40 kadar resim kategorisinde resimler oluşturulmuştur. Aradığınız resmin adını yazıp buradan buluyorsunuz ve en güzel şekilde kullanıyorsunuz. Buradaki resimleri destek, support, helpdesk şeklinde aramalar yaparak istediğiniz resimleri bulabilirisiniz. Burada ücretlendirme resimlerin boyutlarına göre değişmektedir. İmaj boyutu çok küçük, küçük, orta, büyük, daha büyük, çok büyük olmak üzere gruplandırılmıştır. Fiyatları da bu gruplara göre belirlenmiştir.

Fotoğraflar ve Gerçekler

Fotoğraf insan için yaşadığı anın dondurulmasıdır. Bu sebeple fotoğraf çekilmek o anı durup durup yaşamak anlamına geleceği için bazen çok sevilir bazen de kötü hatıraları zihnimizde canlandırdığı için pek sevilmez. fotoğraflar insanı olduğu anda dondurup durur. Yetmişine gelmiş bir kişi için 20’sine ait bir fotoğraf iç geçirerek bakacağı bir hatıradır. O anlarda yaşadığı ve dünyalara değişilmez duyguları hatırlar, zaman ne de çabuk geçiyor diye hayıflanır. İşte bütün bunlar fotoğrafı bir sanat dalı haline getirmektedir. Sanat insanda güzel duygular oluşturmak amacıyla yapılır. Fotoğraf da öyledir. Sanat dalları kendini ifadedir, fotoğraf da öyledir. O yakaladığınız an sizi ifade eden zaman dilimidir. Siz o yakaladığınız anda kendinizi buluyorsunuz. Böylece sabitlediğiniz zaman dilimi hem sizi hem de o fotoğrafa bakanı etkilemektedir.

Fotoğraflar Mı Ben Mi?

Fotoğraflar bazen aldatıcı olabilir. O an baktığınız şey sadece gördüğünüz şey olmayabilir. Fotoğraf duyguları dışa vuramaz. Çektiğiniz bir fotoğraftaki gülen anne aslında gerçekte çok acı çeken ama çevresine gülücükler dağıtarak çocuklarını ve eşini mutlu etmeye çalışan biri olabilir. Fotoğrafta bir bu acı çeken yönü göremeyiz. İşte bu yüzden fotoğraf bize o anı sabitler ama o kişinin duygularını aktaramaz. Aynı fotoğrafı gören o anne için o gülen fotoğraflar geçmiş ama içinde yara bırakmış olayların hatırlatıcıdır. İşte o zaman insan diyor ki ben mi önemliyim benim o anki fotoğrafım mı? Tabiî ki de insan önemlidir fotoğraf onun zaman şeridine bırakılmış bir künyesidir sadece. İnsan önemlidir ve bu sanat dalları, faaliyetlerin her biri insanı nasıl daha iyi ifade ederiz sorununun çözümü için girişilmiş eylemlerdir. Hayata kendi gözümüzle bakıp fotoğraflar gözünden süzüp içinden hayatı çıkarıyoruz. Fotoğraflar olmazsa zihnimizi harekete geçirecek hiçbir şey kalmaz unutulur gider her şey. Fotoğraflar gözümüzden zihnimize bir mesajdır yetmiş yıl öncesini hatırlatan bir kare.

UB Group

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Makam aracı kullanmayan belediye başkanı işe otobüsle gidiyor
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks