Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Ellidört Park

Bizim Okul Bi Acayip

24-07-2018 17:22:02 - YAŞAM
Bizim Okul Bi Acayip

Bizim Okul Bi Acayip Kitabı Almadan Önce Bilinmesi Gerekenler

Özgür Adımlar

168 sayfalık bir çocuk kitabı olan Bizim Okul Bi Acayip, çocukların severek okuyacağı kitapların başında gelmektedir. Kitapta adı geçen okul, birbirinden garip durumlara sahne olmaktadır. Özellikle ikinci sınıf öğretmeni olan Bayan Daisy, okuma, yazma, bölme, çarpma, toplama, çıkarma gibi hiçbir işlemi bilmemektedir. Nasıl öğretmen olduğu şüpheli olan Bayan Daisy, çocuklara oldukça garip şeyler öğretmektedir. Sadece Bayan Daisy değil, okulun müdürü olan Bay Klutz’un da, Bayan Daisy’den bir farkı yoktur. Gerek öğretim yetersizliği, gerekse okulda sergilediği ilginç davranışlarla büyük tepki toplayan okul müdürü Bay Klutz, öğrencilerle çeşitli iddialara tutuşarak, onlarla adeta oyun oynamaktadır. Peki sınıfta yer alan öğrenciler acaba bu durumdan memnunlar mı?

Öğretmenlerinin sergilediği davranışları oldukça garip bulan öğrenciler, bu durumu aileleri ile de paylaşmaktadır. Özellikle okul müdürünün camdan sarkması veya kel kafasını renkli kalemler ile boyaması gibi durumları ailesine anlatan öğrenciler, bu durum karşısında yapabilecek başka bir çözüm yolu bulamamıştı. Öğrenciler, öğretmenlerinin bu davranışlarını düzeltmesi için birtakım yöntemler uygulamaktadır. İşe bakar mısınız? Bir öğrenci, öğretmeninin davranışlarını düzeltmesini sağlamak için uğraşıyor. Adı üstünde, Bizim Okul Bi Acayip!

Öğretmenlerinin davranışlarını düzeltmesi için çeşitli yola başvuran öğrenciler, bu durumdan galip ayrılabilecekler mi? Öğrencilerin bu kadar uğraşmasının sebebi, bir şeyler öğrenerek eğitim süreçlerinin tamamlanmasını istemesidir. Fakat öğretmenler hiçte böyle düşünmemektedir.

 

 

 

 

UB Group

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Başkan Yüce bu sözlerle veda etti
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden