Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Toprak Turizm

Bireleman.com Farkıyla İş Bulun

28-11-2017 14:57:42 - YAŞAM
Bireleman.com Farkıyla İş Bulun

Kendiniz için uygun bir kariyer sitesi mi bulmak istiyorsunuz?

Hardal Burger Akyazı

Piyasada bulunan kariyer siteleri ile çalışıyor ancak bir türlü aradığınız personeli bulamıyorsanız, güncellenmeyen CV’ler sebebi ile istediğiniz erişmede sorun yaşıyorsanız, ya da firmaların geri dönüşlerinin gecikmesinden rahatsızsanız, Bireleman.com sayesinde siz de kendiniz için uygun bir iş bulabilirsiniz. Peki bunu nasıl yapacaksınız? Sizin için detaylı bir şekilde değinelim.

Bireleman.com’u Nasıl Kullanacağım?

Bireleman.com, tasarım olarak son derece basit bir site. Çekici ancak basit tasarımı, iş verenin çok daha aktif bir şekilde arama yapabilmesine imkan sağlıyor. Bireleman’ı kullanmak isterseniz, bunu iki şekilde yapabilmeniz mümkün. İnternet sitesine iş veren ya da iş arayan statüsünde üye olabilirsiniz. Her iki şekilde de üyeliğin tamamen ücretsiz olduğunu belirtelim. Bunun yanı sıra internet sitesi üzerinde ilanlara göz atmak için üye olmanız gerekmiyor. Bireleman.com sitesine üye olduktan sonra, ikinci aşamaya geçmek mümkün.

Filtreleme Özelliğini Kullanın!

İnternet sitesinin en dikkat çekici ve kullanıcıya da en yararlı olacak tarafı, hiç kuşkusuz ki filtreleme özelliğinin bulunması. Bunun ne anlama geldiğini merak edenler için, arama kriterlerini bizzat sizin belirlemeniz olarak yorumlamak mümkün. Oturduğunuz şehirde, muhitinize yakın bir iş arayışınız mı var? Kapı kapı gezmek istemiyorsanız ve yakın çevreye de iş aradığınızı çoktan haber verdiyseniz, yapabileceğiniz bir şey daha var! Bireleman.com’u kullanarak, yaşadığınız şehirdeki iş ilanlarının hepsini görebilmeniz mümkün. İzmir ilinde yaşayanlar ‘İzmir iş ilanları’ seçeneğini kullanarak il içinde iş arayan firmalar ve personel aradıkları pozisyon listesine çok kolay bir şekilde ulaşabilirler. Bunun yanı sıra pozisyon tercihini de aradığınız işe göre yapmak mümkün.

Vasıflı/Vasıfsız Personel İlanları

Bu kariyer sitesinin diğer kariyer sitelerine oranla çok daha fazla kullanıcı portföyü çekebilmesinin altında güncellemiş olduğu yeni ilanlar bulunuyor. Ücretsiz ilan veriyor olması sebebi ile birçok firma, ilan vermek için Bireleman.com’u tercih ediyor. Bu da iş arayan için çok daha fazla işveren ve iş ilanı görmek anlamına geliyor. Firma bilgilerini görüntüleyebilmek ve hatta iş veren telefon bilgisine ulaşmak da internet sitesinin sağlamış olduğu ayrıcalıklar arasında bulunuyor. Vasıflı ya da vasıfsız olmanız, iş bulmanız için bir engel değil. Hem vasıfsız iş ilanlarına hem de nitelikli personele ihtiyacı olan firmalara yalnızca bir tık ile ulaşabileceğinizi söylesek bize cevabınız ne olurdu? İş arayan ilanlarının her geçen saat yenilendiği, birbirinden avantajlı firmalardan birisinde çalışabilmek için siz de Bireleman.com’a üye olmayı tercih ediniz.

Marmara Göz
Başkan Yüce bu sözlerle veda etti
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden