Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
YÖNYAP YAPI
Batakköylü Düğün Salonu

Annelerin En Sevdiği Bebek Mevlüt Şekeri Modelleri

28-01-2019 11:21:48 - YAŞAM
Annelerin En Sevdiği Bebek Mevlüt Şekeri Modelleri

Özgür Adımlar

Bebek mevlütlerinde misafirlere küçük mevlüt hediyelikleri vermek bir gelenektir. Yeni anneler bebek mevlüt hediyeleri tasarlayarak ya da hazır bebek mevlüt süsleri arasından tercihlerini yaparak sevdiklerine hatıralar bırakabiliyor. Bebek mevlüt şekeri hediye etmek isteyenler külah içinde badem şekeri, akide şekerine yer veriyor. Bebek mevlüdünde Yasin kitabı, gül kokulu tesbih, kese içinde kokulu sabun, karton külah içinde şekerleme gibi farklı hediyelikler tercih edilebiliyor. Annelerin en çok tercih ettiği bebek mevlüt şekeri modelleri şunlardır:

 

  • Bebek mevlüt hediyeleri arasında farklı renklerde şantuk ya da kadife kaplı Yasin kitapları tercih edilmektedir. Ayrıca Yasin kitabı, kaplı olduğu kumaştan imal edilmiş Yasin kılıfı içinde hediye edilebilmektedir.
  • Bebek mevlüt şekeri hediye etmek isteyenler farklı renklerde karton külahlar içinde nane şekeri, akide şekeri ya da badem şekeri, akide şekeri ya da badem şekeri tercih edebilmektedir.
  • Gül kokulu tesbih kutusu üzerine bebeğin fotoğrafı yapıştırılabilmektedir.
  • Sim nakışlı kese içinde bebeğin cinsiyetine göre mavi ya da pembe renkli kokulu sabunlar kullanılabilmektedir.
  • Şantuk ya da kadife kaplı Yasin kitabının kumaş rengi bebeğin cinsiyetine göre seçilebilmektedir. Yasin kitabı yanında aynı renkte kese içinde şekerleme kullanılabilmektedir.
  • Külah mevlüt şekeri ikram etmek isteyenler, karton külah içinde renkli lokum, badem şekeri kullanabilmektedir.
  • Külah mevlüt şekerinin üzerine bebeğin adı ve doğum tarihini yazdırılabilmektedir.
  • Bebek şekerleri süslü bebek şekeri sepeti içinde ikram edilebilmektedir.
  • Bebek hediyeleri lohusa şerbeti ile birlikte ikram edilebilmektedir.

 

Yasin kitabı, kokulu tesbih, taşlı tesbih, Yasin kesesi, kese modelleri, kadife kutu, karton külah gibi en çok tercih edilen mevlüt hediyeliklerini e-ticaret sitesi Nikahsekerimalzemesi.com.tr’de bulabilirsiniz. Nikahsekerimalzemesi.com.tr bebek mevlüt hediyeliklerinin yanı sıra nişan şekeri malzemeleri, parti malzemeleri, nikah şekeri, kına malzemeleri için de alternatif süsleme malzemelerine yer veriyor.

 

1973 yılında yola çıkan Barok Bonbon markasının e-ticaret sitesi olan Nikahsekerimalzemesi.com.tr ile nikah şekeri, nişan şekeri, bebek şekeri, mevlüt hediyelikleri için alternatif süslü malzemelere hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.

 

Ürdüç

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden