ÇAĞRI OTOMOTİV
Batakköylü Düğün Salonu

Türkiye'nin otomobili TOGG, görücüye çıkıyor

07-12-2021 09:30:06 - TÜRKİYE
Türkiye'nin otomobili TOGG, görücüye çıkıyor

Türkiye’nin yerli otomobili TOGG, Ocak ayında Las Vegas’da düzenlenecek dünyanın önde gelen tüketici elektroniği fuarında (CES) görücüye çıkıyor.

Özgür Adımlar
Türkiye'nin otomobilinin dünyaya tanıtımı için yeni bir adım atılıyor Klasik otomobil fuarlarından ziyade teknoloji fuarlarında varlık göstermeyi tercih eden TOGG, 5-8 Ocak tarihleri arasında Las Vegas'ta düzenlenecek olan CES 2022'ye katılacaklarını sosyal medya aracılığıyla açıkladı.
 
TOGG'dan yapılan açıklamada, "Bu yıl 55'incisi düzenlenen, teknoloji dünyasının önemli buluşma noktası CES - Tüketici Elektroniği Fuarı'nda olacağız." ifadelerine yer verildi.
 
Münih Otomobil Fuarı, pandemi nedeniyle 2 yıl aradan sonra ilk kez fiziksel olarak düzenlenmişti. Elektrikli otomobillerin ve konsept modellerin ağırlıkta olduğu fuara TOGG'un katılmaması merak konusu olmuştu. TOGG yöneticisi Gürcan Karakaş ise, daha önceki açıklamalarında klasik otomobil fuarlarında olmayacaklarını, kendilerini teknoloji şirketi olarak gördüklerini ve bu yüzden teknoloji fuarlarına katılmayı düşündüklerini dile getirmişti.
 
Tüketici Elektroniği Fuarı (CES) sadece teknoloji devlerinin değil, otomobil firmalarının en yeni teknolojiye sahip otomobillerini sergileyerek, gövde gösterisi yaptıkları bir organizasyon haline geldi. Geçen yıl pandemi nedeni ile dijital ortamda yapılan fuar bu yıl yeniden yüzyüze gerçekleştiriliyor. Dev markaların sahne alacağı organizasyona pandemi nedeniyle ek önlemler getirilerek aşı olmayanların giremeyeceği duyuruldu.
Marmara Göz
Türkiye'nin otomobili TOGG, görücüye çıkıyor
Güven Yapı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
alaman 3 yıl önce2021-12-07 12:00:36

Yeni otomobilimiz fevkalade. Biz gurbetçiler bu otomobilden alıp alamanyada alamanları kıskandırmak istiyoruz. Lakin küçük bir sorun var. 40000 euro bu otomobil. ben bu fiyata alamanyada mercedes s kasa alırım. alamanlara hava atalım derken enayi yerine düseriz. devletimizden ricam bu otomobili 10000 euro yapsın. biz 4 maasla alabilelim. hemserilerim de yaklasık 40 asgari ucrete bu süper otomobile kavussun

2
-0
Emekli 3 yıl önce2021-12-07 09:39:31

Evet toogla uçacağız hatta her kapıya bir araba bırakılacak Beleş biatcilara ikişer tane

1
-2
En popüler bebek isimleri belli oldu
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks