10 K Grup
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Suudi Arabistan'dan hac ibadeti açıklaması

09-05-2021 20:37:55 - TÜRKİYE
Suudi Arabistan'dan hac ibadeti açıklaması

Suudi Arabistan, bu yıl hac ibadetinin koronavirüs salgını tedbirleri altında özel sağlık ve güvenlik şartları çerçevesinde yapılacağını duyurdu.

Hardal Burger Akyazı
Hacı adaylarının merakla beklediği haber, Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanlığından geldi.
 
KORONAVİRÜS TEDBİRLERİ KAPSAMINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK
 
Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, bu yıl haccın, hacıların sağlığı koruma altına alınarak, ibadetlerin kolaylıkla yapılmasının sağlanması gözetilerek, özel sağlık ve güvenlik koşullarına göre gerçekleştirilmesinin planlandığı belirtildi.
 
KOŞULLAR VE ÖNLEMLER PAYLAŞILACAK
 
Açıklamada, haccın koşullarıyla ve önlemlerle ilgili ayrıntıların daha sonra paylaşılacağı bildirildi.
 
GEÇEN YIL SADECE ÜLKE İÇİNDEN VE SINIRLI SAYIDA HACI ADAYI KABUL EDİLMİŞTİ
 
Suudi Arabistan, koronavirüs salgını nedeniyle geçen yıl sadece ülke içinden ve sınırlı sayıda hacı adayını kabul etmişti.
Akgün Restoran Çorba

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Ali hoca 3 yıl önce2021-05-11 14:31:52

Sen gidi CHP kafalı zavallı

0
-0
Adali 3 yıl önce2021-05-10 16:02:56

Devlete verilen her vergi zekattir. akp bunu Son 20 yılda kendi yandaslarina peşkeş çekip vergi horclarini sifirlarken hazine bosaltirken hiç sesini çıkmayan siz sözde müslümanlar bunu kılıçdaroğlu ağzı diyerek iftira atarak kendinizi temize cekemezsiniz. Bu kafayla ancak olduğunuz ilçede ne idüğü belirsiz sapık tarikatlara cocuklarinizi peşkeş çeker taciZ tecavüz haberleri ile bilinirsiniz dini bütünler ilçesi. Siz icinizdeki sapıklari temizleyin önce.

0
-0
Akyazılı mücahit 3 yıl önce2021-05-10 13:22:39

Bırakın artık bu Arap düşmanlığı.O bahsettiğin esnaf para kazanırken hiç bi fakire zekatını vermişmi?Bir de diğer ülkelere giden tatilcilere hiç sesiniz çıkmıyor ADALI Kılıçtaroğlu ağzıyla konuşma.Hacca gidenler Allahın emir ve yasaklarını yerine getiriyor.Din düşmanlığı yapmayın.Kılıçtaroğlu ve avaneleri.

0
-0
Abcd 3 yıl önce2021-05-10 12:39:09

Adalı sahıslı kisi nasıl bi yorum bu farz olan bir ibadete gerek yok diyemezsiniz insanların dini görevlerini bu şekilde alçaltamazsınız siz yazın hangi filistinliyle yemen kardeşimize yardım ettiyseniz bizde yapalım bircok dernek var afrikada su kuyusu icin filistinde iftar fitre zekat bagıslar icin dernek var hatta kurban bagışlarıda var ama kalkıpta farz olan hac ibadetine laf etmeyin bu sizin imanınıza zarar verir

0
-0
Adali 3 yıl önce2021-05-10 01:16:31

Şu dar zamanda hacca gitmek yerine hac parasini hükümetin issiz bırakıp borç batağına sürüklediği esnafa vermektir. Bikmadiniz mi elin arabini zengin etmeken. AraBistanbul hangi Filistinliye hangi aç yemenliye yardım etmiş bugüne kadar kılınır bile kimildatmamiş amerikan yalakalık arapları zengin etmek müslümanlık değildir günahtır. İbadetinizi fakirlerı sevindirmek dertlerini hafifletmek icin yapın da şunları parayla azdirmayin uyanın artık

0
-0
Restoranı kurşunladılar
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)