Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Ellidört Park

Market, bakkal, manav ve kasaplar açılıyor

17-05-2020 23:53:57 - TÜRKİYE
Market, bakkal, manav ve kasaplar açılıyor

Koronavirüs nedeniyle uygulanan 4 günlük sokağa çıkma yasağında market, bakkal, manav ve kasaplar,18 Mayıs Pazartesi ve 19 Mayıs Salı günü açık olacak

Özgür Adımlar
Koronavirüs nedeniyle uygulanan 4 günlük sokağa çıkma yasağının ilk iki günü kapalı olan market, bakkal, manav ve kasaplar, 18 Mayıs Pazartesi ve 19 Mayıs Salı günü açık olacak. 
 
Sokağa çıkma yasağı nedeniyle 16 Mayıs Cumartesi ve 17 Mayıs Pazar günleri kapalı olan market, bakkal, manav ve kasaplar,  18 Mayıs Pazartesi ve 19 Mayıs Salı günü açılıyor. 
 
Söz konusu iş yerleri 10.00-16.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecektir. Bu günlerde vatandaşlar, 65 yaş ve üzeri ile 20 yaş ve altında bulunanlar hariç olmak üzere, zorunlu ihtiyaçlarının karşılanması ile sınırlı olmak ve araç kullanmamak şartıyla (engelli vatandaşlar hariç) ikametlerine en yakın market, bakkal, manav ve kasaplara gidip gelebilecektir.
 
Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu 4 günlük sürede ekmek üretiminin yapıldığı fırın ve/veya unlu mamul ruhsatlı iş yerleri ile bu iş yerlerinin sadece ekmek satan bayileri, ayrıca tatlı üretiminin yapıldığı/satıldığı iş yerleri açık. Yine  tatlı satışı yapan iş yerleri ve lokanta ve restoran tarzı işyerleri sadece evlere paket servis şeklinde hizmet sunabiliyor. 
Ürdüç

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden