Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
YÖNYAP YAPI
Batakköylü Düğün Salonu

Kış lastiği uygulaması başladı

01-12-2018 15:20:24 - TÜRKİYE
Kış lastiği uygulaması başladı

Ticari araçlar için zorunlu kış lastiği uygulaması bugün başladı. Araçlarda kış lastiği takmayan sürücü, 715 lira ceza ödeyecek.

Özgür Adımlar
Kış mevsimine girilesi ile ticari araçlar için başlayan kış lastiği takma zorunluluğu için harekete geçen polis ekipleri şehrin önemli güzergahlarında kontrol noktaları oluşturarak, kurala uymayan sürücülerin cezalandırılması için çalışma başlattı. Ekipler, kış lastiği takan sürücülere teşekkür etti.  Kış mevsimine girilmesi ile birlikte ticari araçlarda kış lastiği takmak zorunlu hale geldi. Bugün itibari ile başlayan kış lastiği uygulaması sebebi ile İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve Bölge Trafik Müdürlüğü ekipleri, ana güzergahlarda kurala uymayan araçların belirlenmesi için harekete geçti. 
 
 Ekipler tarafından şehrin önemli ana güzergahlarında oluşturulan kontrol noktalarında kış lastiği uygulaması yapıldı. Sabahın erken saatlerinde başlayan uygulamalarda 1 Nisan tarihine kadar devam edecek uygulama ile kış lastiği takma zorunluluğu olan ticari araçlar durduruldu. Yapılan kontrollerde ekipler tarafından kış lastiği takmayan yolculara 625 TL para cezası kesilip araç kış lastiği takılana kadar trafikten men edilirken, kurala uyan araç sahipleri ve sürücülerine teşekkür edildi. Kış lastiği takan araç sürücüleri ise, tüm sürücülerin can güvenliği için ticari araçların kış lastiği ile yola çıkmalarını istediklerini söylediler.   Taksi, minibüs, otobüs, kamyon gibi araçlarda kış lastiği takmayan sürücü, 715 lira ceza ödeyecek. 
 
Akgün Restoran Çorba

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden