Aydın Metal
İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Ellidört Park

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Sakarya Mitingi

05-06-2018 16:48:11 - TÜRKİYE
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Sakarya Mitingi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin mitingine katılmak için Sakarya'ya geldi.

Özgür Adımlar
Serdivan’da bulunan Ekrem Karaberber Spor Tesisleri’ne helikopterle inen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Demokrasi Meydanı’nda vatandaşlara hitap etti. 
 
Erdoğan'ın öne çıkan açıklamaları; Ekonomi diyorlar ya, Türkiye'yi her yıl en az yüzde 5,7 büyüyen ülke haline getirdik. IMF'ye borcumuz 23,5 milyar dolardı, şimdi sıfır. Ey Bay Kemal, ey Muharrem siz bu işlerden anlamazsınız, çırak bile olamadınız. AB'de ortalama her vatandaş 100 euro elde ederken bizim 35 euroydu. Şimdi 63 euro gelir elde eder hale geldik. Bire bir katladık. Ekonomi diyorlar. Siz bakmayın kur üzerinden oynanan oyunlara. 24 Haziran'dan sonra bunlarla hesaplaşacağız. Yine yapsınlar manüpülasyonlarını. 24 Haziran'dan sonra çok ciddi bir manifestoyu bunlara çekeceğiz. Biz çalışıyoruz üretiyoruz. Bay Muharrem anladın mı? Bay Kemal anladın mı? Bay Kemal burayı da iyi dinle. Sizin otomobile falan kafanız basmaz. Geçtiğimiz yı 723 bin otobüs satıldı. 91 bin nerede, 723 bin nerede? Hey gidi... 
Her eve otomobil giriyorsa, buzdolabı, çamaşır makinesi giriyorsa bir refah seviyesi var. Muharrem Efendi bunlar neyi gösteriyor, anlamıyor bunlar ya. Bula bula birbirlerini buldular, al birini, vur öbürüne. İnşallah önümüzdeki dönemde de Sakarya'yla birlikte yürüyüşümüzü sürdüreceğiz. Sakarya birlik vakti. Vakit Türkiye vakti. İrade, erdem ve cesaretle Türkiye şahlanacak. Ama sandıkları ihmal etmeyeceğiz. 
 
ÜNİVERSİTE MÜJDESİ! 
 
Türkiye büyüdükçe tüm şehirlerimiz hakkını aldı. Sakarya'ya 6 yılda ne kadar yatırım yaptık biliyor musunuz? Muharrem de duysun, Bay Kemal de duysun. 21 katrilyon yatırım yaptık. Ama onlara kalsa tarımda bir şey yapmadık, geliyoruz oraya. Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'ni hayata geçiriyoruz. 28 bin kapasiteli stadyumumuz şehrimize yakışan bir eser oldu, beğendiniz mi? Ama çıkamadınız, benim gelip burada top oynayacak halim yok. 
 
SAKARYA'YA MİLLET BAHÇESİ MÜJDESİ! 
 
Sakarya'da bin yataklı şehir hastanemizin çalışmaları bitmek üzere. Onun da çalışmasını yapıyoruz, proje bitmek üzere. Eski stadın yerini millet bahçesi yapacağız. TOKİ orayla ilgili bir satış ahdi yapmış, TOKİ ile konuştum inşallah orayı millet bahçesi yapıyoruz. Çoluk çocuk oraya gidin, hep birlikte çimlerde yuvarlanın. İngiltere'nin Hyde Parkı varsa, bizim de Sakarya millet bahçemiz var. 
 
"BALLIKAYA BARAJI"
 
Karasu'da dev bir yatırım var. BMC Karasu'ya geliyor. Tesislerini buraya taşıyor. Sakarya'yı hızlı trenle tanıştırmak hamdolsun bize nasip oldu. Yatırım bedeli 8.3 milya lira olan hızlı tren hattı İpek Demir Yolu Hattı'nın en önemli halkalarından biri olacak. Adapazarı'nı Karasu Liman'na bağlayacak demiryolu projemizin yapımı devam ediyor. Son 16 yılda 126 bin Sakaryalı kardeşimizi İŞKUR aracılığıyla işe yerleştirdik. Sulam tesisleriyle 29 bin dekar araziyi sulamaya açtık. Sakarya'nın hasretle beklediği Ballıkaya Barajı'nın inşasında yüzde 70'lere geldik. Önümüzdeki yıl hizmete açıyoruz. Sakarya'da çiftçilere 1.5 katrilyon lira tutarında tarımsal destek verdik. 
 
KUZEY MARMARA OTOYOLU İKİ YILDA BİTECEK
 
Sakarya'ya 2002'ye kadar ne yapmışlar biliyor musun? 133 kilometre bölünmüş yol yapılmış. Biz buna 268 kilometre daha ekledik. Düşünebiliyor musunuz? 79 senede ne yapılmış? Biz 16 senede ne yapmışız? Toplamda maliyeti 6,5 katrilyon lira olan  11 adet yol projemizin yapımı da devam ediyor. Bunların tamamı da inşallah iki yıla kadar bitiyor. Hizmette sınır tanımıyoruz. Yapılan yollar arasında bir kısmı Sakarya sınırları içinde olan  Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kurtköy-Akyazı kesimi de yer alıyor. Yap-işlet-devret modeliyle. Muharrem falan bu işlerden anlamaz.
 
İNCE'YE METİN TEMEL TEPKİSİ 
 
Bu seçimde Türkiye sadece bir cumhurbaşkanı ve 600 milletvekili seçmeyecek. Yeni bir yönetim sistemine de bismillah diyecek. Ama bazıları bunu yanlış anlamış. Türkiye'ye cumhurbaşkanı değil kral olacağını sanıyor. Kılıçdaroğlu'nun "Gel bakalım Muharrem" diye anons ettiği kişini Afrin Kahramanı paşamıza yaptığı hadsizliği görüyorsunuz değil mi? Meydan meydan gezip, "apoletlerini sökeceğim" diyor. Sana apolet söktürmezler. Söküp de Demirtaş'a mı takacaksın apoletleri? Değerli kardeşlerim, teröristten cumhurbaşkanı adayı olmaz. Benim Kürt kardeşlerim bu oyunu bozacak. 53 tane Kürt kardeşimin ölümüne neden olan birinin aday olması onun saflığına delil değildir. Onu ziyaret edenler de oradan oy devşirmeye çalışıyor. Benim halkım türbe ziyaret eder gibi orayı ziyaret eden kişiye dersini verecek. 15 Temmuz'da kendi milletine silah çeken o alçaklar üniforma giymiş birer FETÖ teröristiydi. Metin Temel Paşamız Afrin'de o teröristlerle göğüs göğüse mücadele etti. Metin Temel Paşa beni alkışlamış. Ben anayasaya göre Başkomutanım ey Muharrem. Sen kendini ne sanıyorsun? Sen çırak bile değilsin. Cumhurbaşkanı'nın kimsenin apoletini sökme yetkisi yoktur. Bu işi yargı yapar. "
 
SANA PROMTER'IN DERSİNİ VERİRİM"
 
 Promteri unutmuşum, ben promteri falan unutmadım. Ben promterın dersini veririm sana. Yanımdaki hoca efendi akşam namazını kılmak için çıktı. Korumalar onu tekrar sandalyeye oturtmadılar. O beni rahatsız etti, korumalara söyle yerine döndürsünler. Benim bu ilim ehline saygımdır Bay Kemal. Bunların her işi yalap şalap. Şimdiden böyle zıvanadan çıkanlar ülkenin başına geçse Allah korusun neler yapacakları belli değil." Ey Kılıçdaroğlu, ey Muharrem İnce, sizin de, o ziyaretine gittiğiniz 53 kişinin kanının elinde bulunduğu kişinin de içine daha çok oturtacağız. CHP Gene Başkanı'na öyle bir ses verin ki, yüreği sızlasın. Rabia gür seda ile. Biz seçimlerde ne kadar çok aday ile yarışırsak o kadar memnun oluruz. Sandıklara gideceğiz. .
UB Group
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Sakarya Mitingi
Güven Yapı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Sakarya Mitingi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Sakarya Mitingi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Sakarya Mitingi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Sakarya Mitingi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Sakarya Mitingi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Sakarya Mitingi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Sakarya Mitingi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Sakarya Mitingi

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Sağlık Bakanı kararlı hastanelerdeki randevu sorununu çözecek
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks