Aydın Metal
YÖNYAP YAPI
Ellidört Park

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kampanyayı devlet yönetiyor

01-04-2020 16:00:35 - TÜRKİYE
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kampanyayı devlet yönetiyor

Devletin içinde devlet olmanın anlamının olmadığını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, belediyelerin izinsiz kampanya düzenleyemeyeceğini söyledi.

Özgür Adımlar
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Başkanlarına video konferans yoluyla hitap etti.
 
Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Erdoğan, koronavirüs nedeniyle tedbirlere uyulması gerektiğine bir kez daha dikkat çekti ve evde kalın çağrısı yaptı.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı bağış kampanyasının iptal edilmesine ilişkin de konuştu.
 
BUNA KİMSENİN HAKKI YOK, YASA MÜSAADE ETMİYOR
Erdoğan, "Devlet içinde devlet olmanın anlamı yoktur. Bu bakımdan da şu ana bu kampanyalar sadece devletimizin, Cumhurbaşkanlığı makamının açıklamış olduğu birimler tarafından yürütülmektedir. Bunların takibi İçişleri, Valilikler, Aile Sosyal Hizmetler Bakanlığımız tarafından yürütülmektedir. Belediyelerimiz, Valiliklerimizin izni olmadan kampanya açarsa devlet içinde devlet olmaktır. Gücü dağıtmış oluruz. Buna da kimsenin hakkı yok. Yasalarımız da buna müsaade vermiyor." şeklinde konuştu.
 
"BİZ NE ZAMAN BİR VE BERABER OLACAĞIZ"
Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamalarına şöyle devam etti:
 
"Eğer biz, bugün bir olmayacaksak, bugün dayanışma içinde olmayacaksak, hala siyasi mantıkla yaklaşacaksak, iktidarmış, anamuhalefetmiş... Böyle bir yaklaşım içerisine gireceksek, biz ne zaman bir ve beraber olacağız. Bu bakımdan, şu anda iktidar olan gerekli olan uyarıyı yapmak zorundayız. "
Ürdüç

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Makam aracı kullanmayan belediye başkanı işe otobüsle gidiyor
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks