Koray Aydın'a yakınlığıyla bilinen Yeniçağ Gazetesi'nin haberine göre Bahçeli'nin MHP'de başlattığı tasfiye, kıyıma dönüştü. Muğla, Çankırı'dan sonra Edirne, Konya ve Sakarya teşkilatları da kapatıldı..
ÖNCE MUĞLA VE ÇANKIRI İLLERİ GÖREVDEN ALINDI
İddiaya göre MHP yönetimi 4 Kasım'daki kongrede Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin rakibi Koray Aydın'ı destekleyen il teşkilatlarının kapısına birer birer kilit vuruyor. Muğla, Çankırı'dan sonra Edirne, Konya ve Sakarya teşkilatları da kapatılıp başkan ve yönetimleri görevden alındı.
FAKSLA GÖREVDEN ALDI İDDİASI
Kongrede Koray Aydın'ı desteklemiş il teşkilatlarını uzun süredir baskı altında tuttuğu ileri sürülen MHP Genel Merkezi'nin geçen hafta Muğla İl Başkanı Osman Güven'i, bir faks emriyle görevden alıp, il başkanlığı binasının kapısına kilit vurduğu öne sürüldü.
GÖREVDEN ALINAN SON TEŞKİLATLAR
Muğla'daki uygulama parti tabanında tartışıldığı sırada bu defa da aynı yöntemle Çankırı teşkilatı kapatılıp İl Başkanı Arif Soysal ve yönetimi görevden alındı. Devlet Bahçeli ve MHP Genel Merkezi'nin son olarak Edirne, Konya ve Sakarya teşkilatları oldu. Faks emriyle görevlerine son verilen Edirne İl Başkanı Tolga Açıkalın, Konya İl Başkanı Hasan Kaya ve Sakarya İl Başkanı Mehmet Erdoğan sürdürülen tasfiye operasyonunun şahıslarına değil MHP'nin birlik beraberliğine büyük zarar verdiğini iddia etti.
İslam dışı tüm sistemlerde insanların en üst kutsalı yerini korumaktır.Bunun için herşeyi yaparlar.Bu sadece Devlet Bahçeli için geçerli değil tüm parti başkanları bunu yapar.Kendileri iktidarını korumayı amaçlar,halkı şucu-bucu diye kavga ettirirler, bizde milletçe epeyce gazozuzdur.Görüyorsunuz parti-pırti için komşumuzla, akrabamızla,eşimizle dostumuzla tartışıp kalbimizi kırmayalım.Tüm gücümüzle İslam için çalışalım.Hiçbir parti İslamı temsil edemez ancak İslam adına zulmeder.
akyazı mhp devam demiş koltuk gıtmesınden korkmuşlar anlaşılan seçılmiş bır il başkanımı nasıl görevden alabılırsınız dıye neden sormamışlarki... acaba
ya her nedense ulkemızde genel başkanların tasvıp etmedığı bır ilçe veya il başkanı secılırse gorevden alınmaktadır. şimdı ne olacak atamayla başkan adanacak bumudur yanı ulkuculuk
DEVLET BAHÇELİ MİSYONUNUN GEREĞİNİ YERİNE GETİRİYOR. RAHMETLİ TÜRKEŞİN OĞLUNA YAZDIĞI MEKTUPTA BU ADAMIN MİTLE ARASININ İYİ OLDUĞU VE DİKKAT EDİLMESİ GEREKTİĞİNİ BELİRTMİŞTİ. AMA DİNLEYEN KİM. MİLLİYETÇİ YAPIYI İSLAMCI-MUHAFAZAKARLARIN ARKASINA TAKARAK BÖLÜNME SÜRECİNE KATKIDA BULUNMAYA DEVAM ETMEKTEDİR. MİLLİYETÇİLERİN ARTIK BU UYKUDAN UYANMALARI LAZIM. ABD/NATO/ FETHULLAH GÜLEN ZEMİNİNDE BİR MİLLİYETÇİLİK ANLAYIŞI MI YOKSA ANTİ-EMPERYALİST BİR MİLLİYETÇİLİK ANLAYIŞI MI ?
nerde o dava adamları,hepsi kendı menfaatının peşinde düşmüş,ben bır akyazılı olarak,MHP den nefret edıyorum,akyazıda cok mhp var,ama sözde mhpli,icraata geldimi .
zaten bi işe yaramıyolar merak edilecek bişey yok darısı akyazı teşkilatının başına fotojenik başkanlara yer yok dava adamları lazım partiye