ÇAĞRI OTOMOTİV
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

ZEYNEP SOYADI GİBİ GENE BİRİNCİ

19-03-2019 14:57:06 - SPOR
ZEYNEP SOYADI GİBİ GENE BİRİNCİ

Minikler Yildizlar Türkiye şampiyonasında Yıldız bayanlar 54 kg Zeynep Birinci beş tur maç yaparak altın madalya kazandı.

Özgür Adımlar
Antalya da 13-17 Mart 2019 tarihlerinde 60 ilden 3200 sporcunun katılımlarıyla düzenlenen Minikler Yildizlar Türkiye şampiyonasında Yıldız bayanlar 54 kg Zeynep Birinci beş tur maç yaparak altın madalya kazandı.
 
Antalya 10 binlik spor salonunda gerçekleştirilen minikler yıldızlar Türkiye karate sampiyonasinda diğer sporcumuz  Yıldız erkekler 63 kg da Murat Kenan Özen bronz madalya elde etti.
 
İlçe spor müdürlüğü ve halk eğitim bünyesinde çalışmalarını sürdüren karate takımı sporcularından Yıldız bayanlar 54 kg Zeynep Birinci beş tur maç yaparak altın madalya. Yıldız erkekler 63 kg da Murat Kenan Özen bronz madalya elde etti.
 
Ulusal be uluslararası turnuvalarda ilçemizi en iyi şekilde temsil etmenin gayreti içinde olduklarını belirten karate antrenörü Sezai Yolcuoğlu, yapmış olduğumuz planlı be gayretli çalışmalarımızın karşılığı olarak 
Antalya da 13-17 Mart 2019 tarihlerinde 60 ilden 3200 sporcunun katılımlarıyla düzenlenen Minikler Yildizlar Türkiye şampiyonasında Yıldız bayanlar 54 kg Zeynep Birinci beş tur maç yaparak altın madalya Yıldız erkekler 63 kg da Murat Kenan Özen bronz madalya elde etti.
 
Bizlere maddi maneci desteklerini esirgemeyen ilçe spor müdürü sayın Adem Altun'a halk eğitim müdürü sayın Dursun Ali Yaman'a ak parti ilçe başkanı Sayın Mesut Ekrem'e ve velilerime teşekkür ediyorum. Her şey Akyazı Gençliği için. Durmak yok yola devam inşallah.
 
Ürdüç
ZEYNEP SOYADI GİBİ GENE BİRİNCİ
UB Group
ZEYNEP SOYADI GİBİ GENE BİRİNCİ
ZEYNEP SOYADI GİBİ GENE BİRİNCİ

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
En popüler bebek isimleri belli oldu
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks