Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
ÇAĞRI OTOMOTİV
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Yeşil Sahalar İçin Siyasete Ara Verdiler

06-06-2016 08:00:00 - SPOR
Yeşil Sahalar İçin Siyasete Ara Verdiler

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti İl Gençlik Kolları tarafından organize edilen gösteri maçı için tribündeki yerini aldı

Özgür Adımlar

Erenler Spor Kompleksi ev sahipliğinde gerçekleşen programda ilçe belediye başkanları, AK Parti ilçe başkanları ile karşı karşıya geldi. Kıyasıya çekişmeye sahne olan müsabakanın bitiş düdüğü sonrası kazanan 3-3’lük skorla kardeşlik oldu.

 

AK Kadrolar Sahaya İndi 

 Başlama vuruşunu Başkan Toçoğlu’nun yaptığı mücadelede ilçe belediye başkanları takımında; AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ve İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir yer aldı. İlçe belediye başkanları ise; AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, Pamukova İlçe Başkanı Fatih Akın, Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik, Ferizli İlçe Başkanı Ramazan Serhoş, Erenler İlçe Başkanı Resul Yılmaz, Akyazı İlçe Başkanı Feyzi Bora, Karapürçek İlçe Başkanı Cemalettin Selim ve Kocaali İlçe Başkanı Burak Ak 8’i ile maça çıktı.

 

Toçoğlu’ndan Birlik ve Beraberlik Vurgusu 

 Kıyasıya rekabete sahne olan gösteri maçının bitiş düdüğü sonrası taraflar yenişemedi ve müsabaka 3-3 berabere bitti. Maç sonrası sahaya inerek; tüm oyuncuları tebrik eden Başkan Toçoğlu, programların AK kadrolar arasındaki ilişkileri güçlendirmedeki yerine değindi. Toçoğlu, “AK Parti kadrolarının böyle bir organizasyonda bir arya gelmesi önemlidir. AK gençlik güzel bir organizasyon düzenlemiş. Motivasyon açısından katkıları olduğunu düşünüyorum. Sakaryaspor konusunda da iyi bir zemin hazırladık. Güzel bir kongre oldu. Kongreyi kazanan tecrübeli arkadaşlar inşallah bu işi çözecektir. Tekrardan turnuvayla ilgili olarak birlik ve beraberliğimiz için önemli olduğunu ifade ediyor; emeği geçenleri tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Güven Yapı
Yeşil Sahalar İçin Siyasete Ara Verdiler
UB Group
Yeşil Sahalar İçin Siyasete Ara Verdiler

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden